Reklama

Reklama

Čerstvé mrtvoly

  • Česko Hororové líbánky (neoficiální název) (více)

Obsahy(1)

Příběh pěti novomanželů, kteří přijedou do krásného hotelu u jezera. Jejich příjezd jakoby byl očekáván zlým duchem kdysi zemřelé milenky majitele hotelu. Tato kreatura brání jiným ve štestí. Svatební hostina se mění v pravý horor, kdy jsou hosté - novomanželé brutálně zavražděni. Pouze majitel hotelu Lloyd Stone má sílu zabránit vraždám. Ale ten se odmítá vrátit k duchu své milenky a ta vraždí a vraždí... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (3)

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Pro TROMA filmy mám slabost. Tohle ale určitě jako regulérní TROMA film neberu. Možná je pod tímto filmem podepsaná ale o klasickou zábavu jakou jsem od nich zvyklej rozhodně nešlo. Tohle pro mě bylo spíš utrpení. A to jak po stránce hororové tak po stránce komediální. Nejzábavnější byl vožralej kněz. Lepší 1hvězda. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Lloyd Kaufman a jeho společnost Troma čas od času vezmou pod svá křídla i filmy jiných autorů, aby jim pomohli na svět. Tentokrát se však účastnili jen velmi okrajově a veškerá zodpovědnost tak přišla na vrub režiséru Merhimu, který určitě nepatří mezi neznámé tvůrce. Ve svých začátcích však příliš úspěchů neposbíral a ani tímto kouskem si zrovna dvakrát velké jméno neudělal. Celé to na mně působilo dosti amatérským nádechem, který se nám snaží nabídnout porci „céčkové“ podívané. Podobně jako u Tromy, tu máme šanci shlédnout porci nevkusného humoru (který zde ovšem není ani moc směšný), rádoby drsných scének pošplíchaných umělou krví a jiným marasem a taky několik obnažených dívek. Ty jediné asi stojí za zvýšenou pozornost. ()

Reklama

Reklama