foto

Richard Pepin

  • nar. Kanada
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Producentská filmografie

Filmy

2009 Sutures
2006 Čekání na život
2003 The Box
2002 Polibte nevěstu
The House Next Door
2001 Mindstorm
Posljednja volja
2000 Epicentrum
Nezvaný host
Tajná válka
1999 Bez šance
Can't Stop Dancing
Lavina
Podsvětí
Rudé komando
Smrtelná hrozba
1998 Anna Nicole Smithová: Odhalená
Má je msta
Vzácný gen
Wilbur Falls
Země svobodných
1997 Big Fall, The
Bilbo
Busted
Dumb Luck in Vegas
Extramarital
Heaven Before I Die
Hollywoodské safari
Konec cesty
Léto v bikinách 3
Podsvětí hudby
Vysoký cíl
1996 Earth Minus Zero
Mlčení
Mrakodrap
Riot
Společenství spravedlných
Temný druh
Tygří srdce
Čisté nebezpečí
1995 Cyber Tracker 2
Do krajnosti
Hologram Man
Kniha pohádek
Ocelové peklo
Podraz
Poslední muž
Vnitřní síla
Zuřivost
Čtvrťák a Pepř
1994 Anděl strážný
Cyber-Tracker
Deadly Target
Jako led
Lví drápy
Mladý dračí ninja 2
Nebezpečné místo
Nulová tolerance
Přímý zásah
Velká stopa - neuvěřitelné střetnutí
Útočná síla T
1993 Bez šance
C.I.A.: Krycí jméno Alexa 2
Elitní boj: Být nejlepší
Mladý dračí ninja
Nebezpečný vetřelec
Ohnivý kruh 2 - Krev a ocel
Pekelná zóna
Private Wars
Pěsti cti
Sunset Strip
1992 C.I.A. Krycí jméno: Alexa
Léto v bikinách 2
Maximální nasazení
Naplánovaná vražda
Poslední jezdci
Poslední srážka
Pouliční zločiny
Smrtelná sázka
Umění lovu
1991 Bojovat nebo zemřít
Killer's Edge, The
Léto v bikinách
Ohnivý ring
Tichý oheň
Umění umírat
1990 American Born
Bourák Jake
Chance
Coldfire
Císař Bronxu
Kontraspiknutí
NK2
Night of the Wilding
Prohraný život
Sinners
1989 Angels of the City
Guerrero del Este de Los Angeles
L.A. Heat
L.A. Vice
Midnight Warrior
Shotgun
Vražedná rasa
1988 Hra o život
Hrůzy jedné noci
Kniha smrti
Skleněná džungle
Zátah I.
Zátah II.
Čerstvé mrtvoly
Žhavá ulice
1987 Epitaph
Tanec smrti
1986 Magnum .357
1981 Scream

TV seriály

1999 Horká stopa L.A. (TV seriál)

Režijní filmografie

Scenáristická filmografie

TV seriály

1999 Horká stopa L.A. (TV seriál)

Tvůrcovská filmografie

TV seriály

1999 Horká stopa L.A. (TV seriál)
Vengeance (S02E22)
Armageddon (S02E21)
Legacy of a Buffalo Soldier (S02E20)
další epizody (48)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace