Reklama

Reklama

Pověz to mými slovy

  • Itálie Dillo con parole mie (více)
všechny plakáty

Obsahy(1)

Stefania, která má na krku třicítku, se rozejde se svým přítelem těsně před odjezdem na dovolenou na řecký ostrov lásky, a proto sebou vezme svou čtrnáctiletou neteř Meggy. Obě mají jisté plány - Stefania chce zapomenout a začít znovu, Meggy hodlá přijít o panenství. Italská komedie plná omylů voní mořem a sluncem a teta i neteř v průběhu tohoto pamětihodného léta zjišťují, co to doopravdy znamená být ženou. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (4)

StaryMech 

všechny recenze uživatele

Kresba postav a chytré, svěží dialogy patří k podle mě nečetným kladům této nezávazné romantické komedie, která z ženského úhlu pohledu poznámkuje mně osobně málo blízká témata, jako je hašteření protikladů, sebehledačský turismus náctiletých či plážový flirt. Obě hlavní hrdinky (v roli Stefanie režisérova manželka a spoluscénáristka) mi navíc odpírají možnost se s nimi ztotožnit. Na druhou stranu jsem se u "Pověz mi to svými slovy" bavil víc než u (sebe)vážnější, ale o málo hlubší Medemovy "Lucíe a sexu". ()

Indiana 

všechny recenze uživatele

No, možná, že kdyby hlavní hrdina byla hezčí, neboli nebyla tlustý prase a úplně vylízaná, tak by mě to bavilo víc. ()

Had6 

všechny recenze uživatele

Existují dvě možnosti. Buď jsem viděl slabou napodobeninu už tak mizerných amerických teenagerovských komedií, nebo v sobě film neslo poselství, které jsem zřejmě v záplavě trapných situací nestihl prokouknout. Ta třetí hvězdička je hlavně za to sluníčko, které ve filmu svítilo... ()

Reklama

Reklama