Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Na jednom večírku byla opilá čtrnáctiletá Emma znásilněna bratrovým kamarádem. Nikdo ji nenaslouchá, nikdo jí nevěří a pro Emmu se život se stává peklem. Pomocnou ruku jí podá až Aron, mladík, jenž je do ní tajně zamilován… (oficiální text distributora)

Recenze (23)

Nepl 

všechny recenze uživatele

Po přečtení zde uvedených komentářů k filmu jsem čekal o mnoho horší podívanou. Mám prostě tyto nízkorozpočtové a téměř až „studentské“ filmy točené ruční kamerou rád. Povedený výkon hlavní představitelky, velmi podařená hudba a ke všemu krátká stopáž, takže filmy krásně ubíhá. Chyby by se samozřejmě našly také, např. opakující se scény s popíjející mládeží, které brzy omrzí. Nicméně jako celek velmi povedený film, a proto nemůžu jinak než dát čtyři hvězdičky a doporučit ke shlédnutí. ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Šílené zklamání, o filmu jsem prakticky nic nevěděl, ani jsem o něm nic moc neslyšel. A ani před shlédnutím jsem nekoukal na hodnocení, ale to se mi vymstilo. Čekal jsem trochu revenge movie ale prd. PArta ožralejch děcek, znásilnění a...... To je všechno, vůbec nic se neděje vše je nudné a herci jsou šílení ksichti. Něříkám že chci pěkné tváře ale zubatej hnusák a pihovatá pipka se celý film jenom ožíraj, to je tak šílená nuda že bych blil. Čekal jsem něco lepšího. ()

Reklama

Lorge odpad!

všechny recenze uživatele

Občas mě skutečně zaráží, co všechno se objevuje na novinových stáncích. Vedle Apokalypsy, Casina či Sin City tam člověk narazí i na dokonalou sra*ku typu Fjorton suger. Strašlivá kamera, úděsné herecké výkony (pokud se tomu dá tak říkat) a ještě neschopnost českých distributorů vymyslet jen jeden název, to vše tvoří opravdu ukázkový příklad odpadu jak vyšitého. Kdyby aspoň všichni na konci umřeli, bylo by to tak na jednu *, takhle to byja jen hodina a půl v pi*i. ()

jitrnic 

všechny recenze uživatele

Snaha o civilnější pohled do světa teenagerů ve finále vyznívá snad ještě plošeji a povrchněji než jiné snímky na toto téma, Navíc ta dějová linka... V prvních třech minutách filmu je znásilněna dívka, pak se 70 minut neděje nic, pak bratr zjistí, kdo to udělal, obejme se se sestrou a je konec. Herecké výkony hrozné. ()

GoldenGecko 

všechny recenze uživatele

Já v tom filmu něco našla, tím myslím, že aspoň něco ve mě vyvolal, že o něčem byl. Ale o čem? Jasně holka chce mít kámoše jako její brácha, žárlí na něj a pak se skámoší s jakejmasi skejťákama. Vlastně to není ani špatný námět pro film, že chce holka někam zapadnout, ale bylo to hrozně uboze podané. Jako by film ani nedržel pohromadě, byla to jen hromada poslepovaných scén. ()

Galerie (5)

Zajímavosti (3)

  • Během pořádání konkurzů se film jmenoval Sämst i Sverige, v doslovném překladu "Nejhoší ve Švédsku". (Cheeker)
  • Původně byl film pojmenován 042 Rulez podle označení "042" pro Helsingborg. (Cheeker)
  • Natáčelo se v Helsingborgu ve Švédsku. (Cheeker)

Reklama

Reklama