Reklama

Reklama

Za deset dvanáct

  • USA Ten 'til Noon
Trailer

V následujících deseti minutách zažije nejhorší a asi poslední chvíle v životě. Kdo ti dva jsou a co chtějí, se můžeme jen dohadovat podle událostí, které se ve stejnou dobu odehrávají v jiných místech jiným lidem. Není to jen obyčejný vpád do domu, všichni z oné desítky jsou tajemně spojeni v nevysvětlitelné konspiraci. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (9)

Sista 

všechny recenze uživatele

Podobné filmy - s paralelními ději nebo nechronologickým sledem - mám moc ráda, tady mi ale bohužel přijde, že první polovina je příliš inspirována Pulp fiction, aniž by ovšem dosahovala stejné kvality a druhá půlka a hlavně konec vyznívá zase úplně do ztracena, pointa je přiblblá a podle mě i předvídatelná.. ()

mandelbrot 

všechny recenze uživatele

Povedený thriller, který zaujme především neobvyklou formou vyprávění. V ostatních složkách sice zrovna nehýří originalitou, vše ale vynahrazuje stavba příběhu, kdy znovu a znovu prožíváme deset minut z pohledu různých postav a postupně se tak před námi odkrývají další díly skládačky děje. Za zcela zbytečný ovšem považuji dovětek vložený do závěrečných titulků, ten působí jak z jiného filmu. ()

Reklama

liuk 

všechny recenze uživatele

Ve svých prvních čtyřiceti minutách thriller, jehož napínavost předčí jakýkoliv žánrově podobný film v tomto roce natočený. Škoda, že zbytek filmu má svá hluchá místa, třeba hodně dlouhá scéna po první části závěrečných titulků, která je dost zbytečná. V navozování děsně napínavé atmosféry působí parádně hodně podprahová, příliš se neměníci, ale nerušící ambientová hudba. Rayne Guest je zde neskutečně sexy. Film, který dokáže strhnout jako málokterý jiný. ()

BUD-SFIS 

všechny recenze uživatele

Film se snazi byt to co neni. Pokus o vykresleni vice pribehu v jednom case a jeste k tomu s prekvapivou zapletkou se nejak moc nepovedl. Prvnich 60 minut je jakoze uplne predvidatelny i kdyz rozuzleni je prekvapive ale stejne to nevymaze hodinu bez nejakeho velkeho vzruseni a napeti. ()

genetique 

všechny recenze uživatele

Presne toto chýba niektorým sľubnejším projektom. Veľmi originálne spracovanie. Aj keď príbeh stojí za "starú belú", spracovanie je kvalitné, inovatívne, svieže a nenudí. Herci zaujmú, najmä syn Morgana, Alonso Freeman a môj prvý film s ním. Z otca sa predsa nejaké tie gény preniesli a nielen výzorové. Naozaj škoda toho úplne priemerného príbehu. Takto 65%. ()

Galerie (5)

Reklama

Reklama