foto

Thomas Kopache

  • nar. 17.10.1945 (74 let)
    Manchester, New Hampshire, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Někdo skvělý
Team Marco
2017 Liv
2016 37
2014 Chasing Eagle Rock
2012 Donner Pass
2009 Tam, kde je láska (TV film)
2007 Pochopení
Stranger's Heart, A (TV film)
Tahle země není pro starý
Trust Me
Zodiac
2006 Hard Scrambled
Za deset dvanáct
2005 Adam & Steve
2003 Osamělý mstitel
2002 Chyť mě, když to dokážeš
Reality School
1999 Stigmata
1998 Má je msta
1997 Láska na jednu noc
Smrt za lež (TV film)
Únos
1996 Duch minulosti
Po dlouhém tichu (TV film)
1995 Journey (TV film)
Leaving Las Vegas
1994 7:40
Děti tmy (TV film)
Star Trek VII: Generace
1993 A kapela hrála dál (TV film)
Dospívání po americku
Důvod k vraždě (TV film)
Hart a Hartová: Návraty (TV film)
Mr. Jones
Ve vlastním zájmu (TV film)
1992 A Woman Scorned: The Betty Broderick Story (TV film)
Slečna Rose Whiteová (TV film)
1991 Sen lásky
1990 Parťák
People Like Us (TV film)
1989 Our Town (TV film)
1988 Red Spider, The (TV film)
1986 Špión na ledě
1984 Home Free All
1983 Beze stopy
Hot Money
UFO - tajemní návštěvníci

TV seriály

2019 The Last O.G. (TV seriál)
Git Up Git Out & Git Something (S02E02)
2018 The Tick (TV seriál)
My Dinner with Android (S01E09)
After Midnight (S01E08)
Sneaky Pete (TV seriál)
Maggie (S02E04)
Inside Out (S02E02)
Domek z karet (TV seriál)
70. kapitola (S06E05)
2016 MacGyver (TV seriál)
Can Opener (S01E07)
Dobrá manželka (TV seriál)
Střelba (S07E17)
2015 Code Black (TV seriál)
The Son Rises (S01E09)
Jessica Jones (TV seriál)
AKA Mám depku (S01E11)
AKA Na hanbě (S01E09)
Nebezpečný flirt (TV seriál)
A4U (E10)
FYEO (E09)
2014 Knick: Doktoři bez hranic (TV seriál)
Zvrat: Washingtonovi špioni (TV seriál)
Bitva o Setauket (S01E10)
Proti sousedovi (S01E09)
Černá listina (TV seriál)
Soudce (č. 57) (S01E15)
2013 Nultá hodina (TV seriál)
666 Park Avenue (TV seriál)
The Comfort of Death (E10)
2012 Lovci zločinců (TV seriál)
Záložní plán (S02E01)
Ve službách FBI (TV seriál)
Šach mat (S03E11)
2010 Castle na zabití (TV seriál)
Subkultura (S03E04)
Sběratelé kostí (TV seriál)
Hlava v kontejneru (S06E04)
2009 Velká láska (TV seriál)
Temnota (S03E09)
Vražedná čísla (TV seriál)
Říše snů (S06E06)
Pohotovost (TV seriál)
Staré časy (S15E19)
2008 Dirty Sexy Money (TV seriál)
The Verdict (S02E05)
Bratři a sestry (TV seriál)
Dostaneš, co zasloužíš (S03E05)
Zoufalé manželky (TV seriál)
Zítra tě budou milovat (S05E01)
2007 Pearsonovi (TV seriál)
Agentura Jasno (TV seriál)
Připravit, pozor, vražda (S01E13)
2005 Zločiny ze sousedství (TV seriál)
Odložené případy (TV seriál)
Barvy (S03E04)
Západní křídlo (TV seriál)
Here Today (S07E05)
Mr. Frost (S07E04)
2004 Kauzy z Bostonu (TV seriál)
Vyšší princip (S01E09)
Změna je život (S01E04)
Kriminálka New York (TV seriál)
Sni americký sen (S01E03)
Odpočívej v pokoji (TV seriál)
Už můžu? (S04E04)
Star Trek: Enterprise (TV seriál)
Předzvěst (S03E15)
Západní křídlo (TV seriál)
The Warfare of Genghis Khan (S05E13)
2003 Carnivale (TV seriál)
Babylon (S01E05)
Joan z Arkádie (TV seriál)
Západní křídlo (TV seriál)
7A WF 83429 (S05E01)
Red Haven's On Fire (S04E17)
Inauguration, Part 1 (S04E14)
Hvězdná brána (TV seriál)
Proroctví (S06E21)
2002 Západní křídlo (TV seriál)
Process Stories (S04E08)
Debate Camp (S04E05)
College Kids (S04E03)
další epizody (7)
2001 Star Trek: Enterprise (TV seriál)
Setkání u Broken Bow (S01E01)
Strážkyně zákona (TV seriál)
Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Chlap jako já (S02E12)
Západní křídlo (TV seriál)
On the Day Before (S03E04)
Ally McBealová (TV seriál)
Dovolená (S04E16)
JAG (TV seriál)
Kráčet na křídlech (S06E20)
2000 Gilmorova děvčata (TV seriál)
Křižovatky medicíny (TV seriál)
Malcolm v nesnázích (TV seriál)
1999 Angel (TV seriál)
Rodinné právo (TV seriál)
Dharma & Greg (TV seriál)
See Dharma Run (S02E16)
1998 Sedm dní (TV seriál)
Advokáti (TV seriál)
Body Count (S03E03)
Star Trek: Hluboký vesmír devět (TV seriál)
Křivdy temnější než noc nebo smrt (S06E17)
1997 Total Security (TV seriál)
Případ pro Sam (TV seriál)
Sláva kazí charakter (S02E05)
Star Trek: Hluboký vesmír devět (TV seriál)
Pouta z nejpevnějších (S05E19)
1996 The Burning Zone (TV seriál)
Star Trek: Voyager (TV seriál)
Strach (S02E23)
1995 Murder One (TV seriál)
Akta X (TV seriál)
Procházka (S03E07)
To je vražda, napsala (TV seriál)
Duch Nan, část druhá (S12E07)
Duch Nan, část první (S12E06)
1994 Babylon 5 (TV seriál)
Parlament snů (S01E06)
Právo a pořádek (TV seriál)
Family Values (S05E04)
Star Trek: Nová generace (TV seriál)
Zrození (S07E23)
1993 Padlí andělé (TV seriál)
Sirény (TV seriál)
The John Larroquette Show (TV seriál)
1992 Lidé z oddělení vražd (TV seriál)
Melrose Place (TV seriál)
Roseanne (TV seriál)
Looking for Loans in All the Wrong Places (S05E06)
Star Trek: Nová generace (TV seriál)
Další fáze (S05E24)
1991 Mírová bojiště (TV seriál)
Právo a pořádek (TV seriál)
Mushrooms (S01E17)
1985 Spenser: For Hire (TV seriál)

Host

TV pořady

2014 John Oliver: Co týden dal a vzal (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky