foto

Joe Kraemer

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Skladatelská filmografie

Filmy

2018 Can't Have You
Cruel Hearts
Muž, co zabil Hitlera a pak yettiho
2016 Blood Moon
2015 Boned
Mission: Impossible - Národ grázlů
The Apple Tree
2014 Stranded
2013 Favor
2012 Jack Reacher: Poslední výstřel
2008 Birthmark
Jízda do pekel 2
Návrat osamělého jezdce (TV film)
Vyprahlá prérie
2007 Anděl spravedlnosti (TV film)
Expert na vraždu: Poslední dostih (TV film)
Jane Doeová: Pouta, která spojují (TV film)
My Lunch with Larry
Probuzené srdce (TV film)
Záhadná žena: Rudá mafie (TV film)
Černý pátek (TV film)
2006 Dead & Deader (TV film)
Grand Junction
Monday
Opuštěný kaňon (TV film)
Rodinné záležitosti (TV film)
Room 6
The Darkroom
The Thirst
Za deset dvanáct
Záhadná žena: Na první pohled (TV film)
Záhadná žena: Nemluvně (TV film)
Záhadná žena: Tajemství Divokého západu (TV film)
Záhadná žena: Vykoupení (TV film)
2005 All Souls Day: Dia de los Muertos
Dobrodružství Poseidonu (TV film)
Hollywood Vice (TV film)
House of the Dead 2 (TV film)
McBride: Vražda po půlnoci (TV film)
Můj velký tlustý nezávislý film
Záhadná žena: Fotografie (TV film)
Záhadná žena: Hra (TV film)
Záhadná žena: Vražda v lázních (TV film)
Záhadná žena: Víkend plný záhad (TV film)
Záhadná žena: Zpěv smrti (TV film)
2004 Drsné městečko (TV film)
Open House
Somewhere
Společný dům (TV film)
2003 Horká půda (TV film)
Stopař II: Čekám...
Záhadná žena (TV film)
Čas vzpomínek (TV film)
2002 V ohrožení života
Vysoká hra (TV film)
2000 Únosci
1999 Chi Girl
1998 Burn
1997 Final Decision
Underworld, The (TV film)

TV seriály

2011 Femme Fatales (TV seriál)

Dokumentární

2018 Keep the Gaslight Burning
2017 King Cohen: The Wild World of Filmmaker Larry Cohen
2012 We Run Sh*t
2009 Official Rejection
2006 An Unreasonable Man

Herecká filmografie

Filmy

2017 Aggregate
2011 American Decaf
2006 Monday
1999 Chi Girl

Dokumentární

2016 SCORE: A Film Music Documentary

Fanoušci tvůrce

 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace