Reklama

Reklama

Pearl Jam: Touring Band 2000

(koncert)
všechny plakáty

VOD (1)

Souhrn záběrů z amerického turné v roce 2000. Celkem je zde k vidění 28 songů. Plus dva klipy Oceans a Do the Evolution. Velmi zajímavý bonus jsou záběry pouze na bubeníka Matta Camerona (tři songy). (zizlator)

Recenze (6)

Bebacek 

všechny recenze uživatele

Když Eddie zpívá Better man a Nothingman, říkám si, která holka by ho nechtěla mít doma? Za tohle bych mu byla ochotna vařit, prát, uklízet a i ty ponožky zašívat.. ()

jasse 

všechny recenze uživatele

Poměrně mizerný, zamlžený záznam (teda Kevine, tohle se ti nepovedlo...) nejen z jednotlivých koncertů turné, ale taky z měst, kde PJ vystupovali - mimo jiné taky z Prahy. Stále perfektní nasazení, dobrá hudba. ()

Hermanka 

všechny recenze uživatele

Poměrně otřesné video a poměrně špatný zvuk. Na tohle jsem už nejspíš zmlsaná, jelikož jde o rok výroby 2001. Určitě to v mém archívu živé hudby nezaujímá žádné výsadní postavení. ()

Sedliak 

všechny recenze uživatele

Pearl Jam mi úplne zmenili život, keď som sa ako sopliak dostal na ich koncert (Zurich, 23.6.2000), preto som neváhal s kúpou originál DVD Touring Band, aby som si tak mohol ten krásny zážitok pripomenúť. Ale kúpu som následne musel hodnotiť ako nevýhodnú, lebo koncert som si pustil iba raz. Ono to hlavne nieje koncert, ale koláž skladieb PJ, ktoré hrajú na turné po USA, takže celé to pôsobí dosť nekompaktne. Američania ako publikum za moc nestoja a to isté platí aj pre kvalitu vizuálu. Songy sú samozrejme úžasné, ale pri hodnotení koncertného DVD by mali ísť trochu bokom. ()

Reklama

Reklama