Reklama

Reklama

Tiësto in Concert

(koncert)
Hudební / Dokumentární
Nizozemsko, 2003, 200 min

Hrají:

Tiësto

Obsahy(1)

Koncert, kdy Tijs Verwest alias DJ Tiesto a několik live vocalistů v naprosto vyprodané Galredome Hall v Arnhemu (Holandsko) předvedlo to nejlepší ze svého DJského umu. Koncert byl doprovázen velmi rozsáhlou vizuální a zvukovou show. (TomikZlesa)

Recenze (14)

marrrrian 

všechny recenze uživatele

Počet videní (alebo počutí) rátam na desiatky. Dnes je tranceový žáner k nespoznaniu inde a vyvinul sa k horšiemu (tak isto aj Tiestova kariéra a povesť DJa). Posledný rozmach trancu začal opadať práve v rokoch 2003-2005 a tento záznam sa stal pripomienkou dobrých časov jedného z odvetví elektronickej hudby. ()

pivomamrad 

všechny recenze uživatele

Tak toto DVD nenechalo chladného snad žádného trance-maniaka. Tiësto tady valí jednu pecku za druhou. Skladby jako Adagio For Strings a Traffic se navždy zapíší do dějin trance muziky. Naštěstí jsem tuto úžasnou atmosféru osobně zažil o 4 roky později v Praze na turné EOL… a budu na ní vzpomínat do konce svého života :o) ()

Reklama

Brano 

všechny recenze uživatele

Hudba môjho detstva, obrovská nostalgia. Tiësto v najlepších rokoch svoje slávy. Nezabudnuteľný koncert, ktorý som pozeral snáď každý deň. Obsahuje jeho najlepšie pesničky, ktoré sa oplatí vypočuť. Obdobie kedy trance a techno stala zato. A ten úvod spolu s hudbou " Adagio For String " bol veľkolepý. I keď už teraz jeho hudbu veľmi nemusím, ale aj tak bude navždy patriť medzi mojich najobľúbenejších djov sveta, nemohol predsa donekonečna vydávať takú kvalitnú hudbu. ()

ARI50 

všechny recenze uživatele

Je to tak ale je to můj nejoblíbenější DJ na světě, nezkutečně šílený koncert a šílená hudba pastva pro mé oči a uši. ()

Traffic 

všechny recenze uživatele

Pocity vůči tomuto nasnímanému spektáklu mám veskrze ambivalentní. Na jednu stranu je to nostalgická připomínka časů, kdy trance stál ještě za to (ačkoli už měl namále) a kdy i největší djská superstar ještě roztáčela poctivé vinyly, na stranu druhou je to vlastně začátek konce, začátek definitivního úpadku téhle části taneční hudby, kdy kult dje, jakožto nadpozemské existence byl definitivně vyobrazen a zpečetěn a byl mu uměle dán status popové ikony, který mu nenáleží. Znáte to... Bůh si nemyslí, že je Tiësto... ()

Zajímavosti (1)

  • Na koncert přišlo 25.000 lidí, což je největší počet účastníků, kteří kdy přišli na sólové vystoupení DJe. (TomikZlesa)

Reklama

Reklama