Reklama

Reklama

Letecké katastrofy - Série 17 (2017) (série)


Smrtící jiskra (S17E04)

(epizoda)
  • Česko Odolné proti výbušninám (více)

Obsahy(1)

17. července 1996. Z Kennedyho letiště v New Yorku vzlétl let TWA 800 mířící do Paříže. O dvanáct minut později jím otřásla mohutná exploze. Příď se odlomila a ve spirále se řítila k oceánu. Zbytek letadla pohlcen plameny ještě několik set metrů stoupal a pak rovněž dopadl do moře. Hladinu v blízkosti Long Islandu pokryly hořící trosky. Do oblasti byla vyslána záchranná letadla. Lodě začaly na břeh přivážet těla obětí. Zemřelo všech 230 osob na palubě... (Česká televize)

(více)

Diskuze

RonnieJames

RonnieJames (hodnocení, recenze)

v dokumentu zaznělo: "v roce 1997 bylo hodně těch, který nám chtěly ublížit."

A já se ptám, kdy nebylo??? USA všude strká svůj rypák a furt provokuje, pak se díví, že na ně někdo útočí. Jako já neschvaluji to co se stalo, ti lidé museli prožívat v poslední chvíli peklo. Sice tady teroristický útok nebyl, ale vždycky za politiky to odnesou nevinní lidé. To je jedno jestli se to stane na ruském, nebo americkém letadle, vždy trpí a zahynou nevinní.

hippie2222

hippie2222 (hodnocení, recenze)

Pro Sášu z recenzí vedle: Jasně, u vás v rusáčkostánu je všecko v nejlepším pořádku, všichni všemu rozuměj, letadla máte na špičkový úrovni a jejich provoz a servis jsou prostě jedna báseň, proto se celej svět rve o to, aby mohl nakoupit éra od Iljušina či Tupoleva a ne od podřadnejch firem jako je Boeing či snad Airbus. Tvoje nenávist vůči USA, tak typicky ruská a zakomplexovaná, z tebe pěkně kape a zatemňuje ti mozek. Jo a taky by sis měl najít děvče, to na tyhle návaly docela pomáhá.

A nebo jsem to mohl napsat krátce, citací z naší filmový klasiky: "Víš co, Sašo? Jdi  do .....!" :D

Reklama

Reklama