foto

Jonathan Aris

  • nar. 24.1.1971 (49 let)
    London, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Boyz In The Wood
Radioactive
Vivárium
2018 Black Mirror: Bandersnatch
2017 Churchill
Ztratili jsme Stalina
2016 Barva vítězství
Morgan
Rogue One: Star Wars Story
2015 Marťan
Sherlock: Přízračná nevěsta (TV film)
2014 Sherlock: Many Happy Returns (TV film)
2013 U Konce světa
2012 Dovolenkáři
2010 Gulliverovy cesty
Malý dům (TV film)
Sherlock - Unaired Pilot (TV film)
2009 Jasná hvězda
2008 Margaret Thatcherová - Dlouhá cesta do Finchley (TV film)
Tenner
2007 Brilantní plán
Confessions of a Diary Secretary (TV film)
2006 Beau Brummell – okouzlující muž (TV film)
2005 Footprints in the Snow (TV film)
Planespotting (TV film)
Riot at the Rite (TV film)
The Government Inspector (TV film)
2004 Not Only But Always (TV film)
2003 Eroica (TV film)
2002 Ali G Indahouse - Film
The Project (TV film)
2001 Klíč k lásce
Nevěsta přes internet
2000 Wyvernská záhada (TV film)
1999 Páté přes deváté
1998 Hornblower - Důstojnické zkoušky (TV film)
Jenom láska (TV film)
1997 Metroland
Šakal

TV seriály

2020 Dracula (TV seriál)
Krvavá plavba (E02)
2019 The Feed (TV seriál)
Episode 6 (E06)
Episode 5 (E05)
The Rook (TV seriál)
Chapter 5 (E05)
Válka světů (TV seriál)
Epizoda 3 (E03)
Epizoda 2 (E02)
The End of the F***ing World (TV seriál) - herec, a.z.
Epizoda 8 (S02E08) - a.z.
Epizoda 7 (S02E07) - a.z.
Epizoda 6 (S02E06) - a.z.
další epizody (7)
2017 The End of the F***ing World (TV seriál)
Epizoda 4 (S01E04)
Epizoda 3 (S01E03)
The Halcyon (TV seriál)
Episode 7 (E07)
Šťastlivec od Stana Lee (TV seriál)
A Hero of Our Time (S02E10)
Lamb to the Slaughter (S02E09)
The Fallen Angel (S02E08)
další epizody (10)
2016 Love, Nina (TV seriál)
Episode 2 (E02)
Noční recepční (TV seriál)
Epizoda 6 (S01E06)
Epizoda 4 (S01E04)
Epizoda 3 (S01E03)
další epizody (5)
Tutanchamon (TV seriál)
Epizoda 4 (E04)
Epizoda 3 (E03)
Epizoda 2 (E02)
další epizody (4)
Vraždy v Midsomeru (TV seriál)
Svatí a hříšníci (S18E05)
2015 Humans (TV seriál)
Epizoda 8 (S01E08)
Epizoda 6 (S01E06)
Epizoda 5 (S01E05)
další epizody (5)
Wolf Hall (TV seriál)
Anna Regina (E03)
Kouzlo s třemi kartami (E01)
2014 Hra (TV seriál)
Sherlock (TV seriál)
Poslední přísaha (S03E03)
Prázdný pohřebák (S03E01)
2013 Whitechapel (TV seriál)
Episode 4 (S04E04)
2012 Sherlock (TV seriál)
Reichenbašský pád (S02E03)
Peep Show (TV seriál)
Mark předsedou (S08E05)
2011 Silk (TV seriál)
2010 Sherlock (TV seriál)
Studie v růžové (S01E01)
Cena za lidskost (TV seriál)
Serve God, Love Me and Mend (S02E02)
MI5 (TV seriál)
Epizoda 3 (S09E03)
2008 Hledači kostí (TV seriál)
Merlin (TV seriál)
Okamžik pravdy (S01E10)
Wallander (TV seriál)
Moje rodina (TV seriál)
Sousedské šarvátky (S08E05)
2006 Hotel Babylon (TV seriál)
The Amazing Mrs Pritchard (TV seriál)
2005 Broken News (TV seriál)
Ideal (TV seriál)
Doktor Martin (TV seriál)
Návrat ztraceného otce (S02E09)
2004 The Brief (TV seriál)
2003 New Tricks (TV seriál)
2001 Lovci pokladů (TV seriál)
Nostradamova kletba (S02E16)
2000 Hercule Poirot (TV seriál)
Smrt lorda Edgwara (S07E02)
1998 Bob a Margaret (TV seriál)
1997 Pilgrim's Rest (TV seriál)
1995 Štěnice (TV seriál)
1992 As Time Goes By (TV seriál)
Heartbeat (TV seriál)
1984 Poldové (TV seriál)

Dokumentární

2007 V pasti (TV seriál)
2005 Microkillers (TV seriál)