Reklama

Reklama

9

Krátkometrážní / Animovaný / Fantasy / Thriller
USA, 2005, 11 min

Režie:

Shane Acker

Obsahy(1)

Hadrový paňác poměří síly s monstrem, které vysává duše jeho soukmenovců. (havLord)

Recenze (156)

Noviik 

všechny recenze uživatele

Nebojím se dát nejvyšší hodnocení. Jako první jsem viděl film a teprve půl roku poté se dívám na kraťas a musím uznat, že mě dostal o něco více. Do pár minut nacpal tvůrce to, co bylo hlavní myšlenkou v celovečerním filmu a povedlo se mu to skvěle. Nejlepší je atmosféra celého snímku, která je opravdu drsně ponurá... ()

Arbiter 

všechny recenze uživatele

Na všech frontách poráží svého obtloustlého mladšího brášku.. Tady devítka začala a očividně měla i zůstat... Nesnaží se nabízet prázdná odůvodnění a strukturu dění. Objevíme se uprostřed nějakého světa, někde, s někým. Vidíme pouhý fragment celku. Ostatní je na naší imaginaci... Ten zrnitý filtr by mi vůbec nevadil po celý film http://www.youtube.com/watch?v=5IQcMeNh7Hc ()

Reklama

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Podarené, veľmi podarené. Krásne animácie, apokalipticko futuristické scenérie, pôsobivá atmosféra, výborná hudba, pútavý sci-fi fantasy príbeh... Má to byť predzvesť celovečerného animáku "Číslo 9", ktorý natočil režisér Shane Acker o štyri roky neskôr? Ak ano, tak potom sa mám na čo tešiť, pretože tento krátkometrážny film ma zaujal. **** ()

Skleni 

všechny recenze uživatele

Musím povedať, že ja moc pre krátko metráž nie som, ale toto ma dostalo. V krátkom obrazovom slede udalostí som sa dozvedel viac ako v niektorých 3 hodinových filmoch. Hudba bola trefná a aj bez dialógov som pochopil čo ktoré postavy trápi. Akurát koniec je pre mňa záhadou. Dúfam, že to film objasní lepšie. No toto dielo ja považujem najmä za predvedenie technického umu tvorcov a prvotného zasadenia príbehu do určitého času a miesta, z ktorého neskôr bude shane ťažiť pri celovečernom filme. Teším sa aj na ten! film nehodnotím percentami, lebo sa nejedná o plnohodnotný film.-% ()

Hennesy 

všechny recenze uživatele

Fakt nadupaný kraťas...postapokaliptická atmosféra, úžasné industriálne, kovové zvuky a dobrý príbeh, ktorý nepostráda napätie. Atmosférou to naozaj miestami pripomína Silent Hill...špinavé, hrdzavé...ešte aj tí handroví panáci vyzerali ako malé zrúdy po nukleárnej vojne. Rozvynúť to do celovečerného filmu a mohla by to byť pecka. ()

Galerie (7)

Reklama

Reklama