Reklama

Reklama

9

Krátkometrážní / Animovaný / Fantasy / Thriller
USA, 2005, 11 min

Režie:

Shane Acker

Obsahy(1)

Hadrový paňác poměří síly s monstrem, které vysává duše jeho soukmenovců. (havLord)

Recenze (156)

Skleni 

všechny recenze uživatele

Musím povedať, že ja moc pre krátko metráž nie som, ale toto ma dostalo. V krátkom obrazovom slede udalostí som sa dozvedel viac ako v niektorých 3 hodinových filmoch. Hudba bola trefná a aj bez dialógov som pochopil čo ktoré postavy trápi. Akurát koniec je pre mňa záhadou. Dúfam, že to film objasní lepšie. No toto dielo ja považujem najmä za predvedenie technického umu tvorcov a prvotného zasadenia príbehu do určitého času a miesta, z ktorého neskôr bude shane ťažiť pri celovečernom filme. Teším sa aj na ten! film nehodnotím percentami, lebo sa nejedná o plnohodnotný film.-% ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Panacek, co vypada jak pytlik s obrovskym poklopcem, se potuluje paradne udelanym postapokalyptickym svetem, aby si to v zaveru rozdal s kovovou potvorou pozirajici jeho kamarady. To vse s paradne temnou atmosferou, beze slov a s napinavou hudbou. Rozhodne prijemna zmena oproti klasickejm priteplalejm animakum. Uz se tesim na celovecerak. ()

Reklama

dANo 

všechny recenze uživatele

Veľmi zaujímavý (hlavne po vizuálnej stránke) krátky film, ktorý zobrazuje jednoduchý príbeh odohrávajúci sa v akomsi post-apokalyptickom svete bez ľudí, kde všetko majú pod kontrolou robotické monštrá, ale proti nim sa ešte dokážu postaviť malé plátené bábky s číslicami na chrbte. Príjemný bol aj hudobný sprievod, takže celkovo to pôsobí veľmi silno a už teraz viem, že 09.09.09 si checknem celovečerný film 9. ()

Drom 

všechny recenze uživatele

Pro mě to do velké míry zabil ten pop-rock co se znenadání kdesi uprostřed objevil a naprosto rozbořil už tak chatrnou atmosféru. Pro tak málomluvný příběh byla zvuková a hudební stránka největší slabinou. Animace je sice špatná po stránce technologie, ale i to je pro mě jen další důvod pro zvukovou kulisu. Škoda, ten celovečerní film se stal lepší náhradou, i když vše posunuje svou nutnou rozvitostí někam trochu jinam. ()

Mr.Roman 

všechny recenze uživatele

Výborný, atmosférický a dokonca narozdiel od väčšiny krátkometrážnych filmov pôsobí ucelene. Objavil som ho na základe traileru na celovečerný animák 9, ktorý sa dúfam neobmedzí len na rozvinutie deja tohto snímku a nepokazí si to hovoreným slovom (predsa len to bude pôsobiť trocha inak keď do toho začnú postavy kecať). ()

Galerie (7)

Reklama

Reklama