Reklama

Reklama

In the Rough

Animovaný / Krátkometrážní / Komedie
USA, 2004, 5 min

Režie:

Paul Taylor

Scénář:

Paul Taylor

Obsahy(1)

Pravěká žena vyhodí svého muže z jejich obydlí - dutiny stromu. Očividně se jí nelíbí mužův nepořádek a jeho kámen, který používá na lov. Je to ale opravdu jen obyčejný "šutr“, nebo něco víc? (Mertax)

Recenze (18)

D.Moore 

všechny recenze uživatele

Inu, není to snadné žití, když vás takhle jednou ráno manželka vyhodí z jeskyně. Tam venku vás nečekají vůbec veselé chvilky (co se v tomhle pralese děje při shánění potravy, to nemá v animovaných filmech obdoby) a když už se pak rozhodujete, jestli se vrátit domů a škemrat, nebo ne, vidíte, že vám nic jiného stejně nezbývá. A čím že si nakonec manželku udobříte? No jasně, jak jinak (prozrazovat nebudu). Odskáče to jen chudák medvěd. Krutý, perfektně animovaný a nápaditý prasvět. ()

Reklama

Hal_Moore 

všechny recenze uživatele

Mně se ta animace studia Blur strašně líbí. Můžou mít příběh jakkoliv fádní, ale dokáží jej podat s takovým šarmem, že mu prostě neodolám. Výborná záležitost. ()

ABLABLABLA 

všechny recenze uživatele

Nakonec se mu vyplatilo ten šutr tak opečovávat.. aneb ženská, vidí lesklou třpytivou věcičku a hned ho vezme na milost. Mimochodem jsem nevěděla, že pravěký člověk, respektive pravěký muž, oční linky, které byly nerozmazatelné. Svižnost a úžasný nápad, to je to co nejvíc charakterizuje tento snímek. Každopádně ten jeho beznadějný a smutný výraz, když se mu rozbil šutrák a pak ten lišácky, když si všiml, co z něj vylezlo a že tohle se bude ženušce líbit, tak to stálo za to. Možno vidět zde: https://www.youtube.com/watch?v=sQdqaSITVyI ()

Galerie (10)

Reklama

Reklama