Reklama

Reklama

Cat with Hands, The

  • Slovensko Mačka s rukami (festivalový název)
Krátkometrážní / Animovaný / Horor / Fantasy / Mysteriózní
Velká Británie, 2001, 4 min

Režie:

Robert Morgan

Scénář:

Robert Morgan

Hrají:

Victoria Hayes
(další profese)

Obsahy(1)

O dvou statečných mužích, kteří se vydali ke studni, kde údajně malý chlapec přišel o život rukou nestvůry. (hellstruck)

Recenze (31)

E.. 

všechny recenze uživatele

Tak tenhle kraťas mě úplně odrovnal. Takhle by se to mělo dělat. Žádný zbytečný nechuťárny, jen čistá páce. Úžasný, úžasný. Ještě teď jsem z toho šokovaná. Neuvěřitelný, jak 3 minuty 33 vteřin můžou stačit ke skvělýmu filmovýmu výkonu. Párádní horor a parádní animace. Taková strašidelná pohádka o zlobivé kočičce, která se chce stát člověkem a taky se jím stane..ale jak!!! Robert Morgan je génius! ()

eye candy 

všechny recenze uživatele

Nádherným způsobem zrealizovaná noční můra, kterou Robertovi nejspíš poskládal Hypnos kombinací Otesánka a Jeepers Creepers. Tuto úsměvnou narážku na charakter koček navíc umocnil od lesa plížící se závan chladného zatuchlého vzduchu nesoucí v sobě staré moudré přísloví, nevěř kočkám a už vůbec ne lidem. Co se animace a hororového žánru týče, velmi vkusně využíté 4 minuty ()

Reklama

Cappuccino 

všechny recenze uživatele

Niesom si istý, či sa malo jednať o protikampaň od psíčkarského režiséra, ktorý pravdepodobne nenávidí mačky a dal si za cieľ zdiskreditovať ich osobnosť na celej čiare.. alebo prostý, hororový experiment. __ V žiadnom prípade však nepochybujem o tom, že ste ešte nevideli mačku s ľudskými rukami, ktorá si prst po prste oblíže celú "packu". ()

Francik 

všechny recenze uživatele

Naprosto svělý kraťas. Atmosféra je tak hutná, že ladně předčí většinu celovečerních hororů. K tomu jsem milovníkem animace a zvlášť této. P.S. Jen pro dodatek, režii, výtvarno a scénář má na svědomí Robert Morgan K shlédnutí Zde ()

WANDRWALL 

všechny recenze uživatele

3 minuty a 32 vteřin. Starší jde pro vodu do studny. Mladší mu naslouchá a pozoruje ho. Střih z lidských postav na animované, jak jednou ze studny vytáhl kluk kočku s lidskýma rukama. Ruka chlapce kočku něžně pohladila. I ruka kočky se natahuje a zdá se, že pohladí tvář chlapce. Následky jsou ty, že ztratí tvář a matka se nad chlapecem bez tváře žalostně sklání. Návrat k živým postavám. Starší jde k muži, který má v tváři stále dětský vzhled, a sní mu jazyk jako malinu. Razantně a energicky, se samozřejmostí dravce. A nezůstane jenom u jazyka. Proti gustu žádný dišputát.***(6.10.2010) ()

Galerie (10)

Reklama

Reklama