Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Dokumentární
  • Animovaný

Recenze (99)

plakát

Tchyně (1985) (TV film) 

Hodnocení jen 2. část - Nevěsta.

plakát

Krtek ve snu (1984) 

Příjemné pokoukáníčko během obědové pauzy v KS :) Dokonce i na pindíka ;)

plakát

Až po uši (2014) (seriál) 

"Sis ten silnej džus zředila vodkou, viď mami." - "Střízlivost se dostavuje v celé své beznadějnosti." - "Vím, kdy máš narozeniny. Víš podle čeho si to pamatuju? Protože je slavíme každej rok." = Scénář k tomuhle seriálu by měl získat nějakou cenu..ne, počkat..lahvinku vína ;)

plakát

Creed (2015) 

Nostalgický výplod S. Stalloneho. Nic víc, nic míň. Příběh jak přes kopírák. Plusy: nigga hudba, kamera.

plakát

Na sv. Valentýna (2010) 

Je to možný, že v takový kra*ině hraje tolik "hvězd"? Bohužel já tam viděla jenom dvě..jedna hvězdička = hustokrutopřísný Chevyyyyy :D a druhá = Juliiny nákupy na Rodeo Drive..který ovšem patří do úplně jinýho filmu, že ;)

plakát

Bourneovo ultimátum (2007) 

Tomu říkám pořádná dávka akce. Člověk se dívá a propadá tomu a pak si uvědomí..sakra..dyť tahle napínavá scéna vlastně trvá už docela dlouho..nebo ne? No, to je vlastně jedno, strašně mě to baví, tak jen, ať to pokračuje.. Celá tahle trilogie je natočená výýýborně. Každej díl mi utekl jako voda, jak jsem se dobře bavila. Matta Damona vlastně nemám moc v lásce, ale nenechala jsem se odradit a jsem za to ráda ;) A ty pěstní zápasy..jakou šílenou kamerou jsou natočený..no masakr :)

plakát

Pařba na třetí (2013) odpad!

Zase jeden z letošních zbytečných filmů. Jakoby tvůrci spolíhali na to, že jednička byla dobrá a dvojka taky přeci ušla, tak na tý trojce už tolik nezáleží, dyť lidi na to půjdou. Jediný, co mě fakt bavilo byl kousek "I believe I can fly" a to taky proto, že jsem ve Vegas byla a vidět ho takhle zvrchu musí bejt bombaaaa :)) Už samotnej příběh mě vůbec nechytil, romantický pasáže bych úplně vystřihla a taky nevim, co tam dělala useknutá hlava žirafy :( Takže prostě dávat ani ty dvě hvězdičky jen kvůli předešlým dílům nebo pohlednýmu Cooperovi fakt nehodlám (stejně se mi ani nelíbí :)). A co má znamenat ten konec? Takže vy jste natočili nudnou trojku a dáváte nám teaser na čtyřku, která podle toho vypadá, že by zas mohla bejt taky zábavná? Nebo prostě jen roztáhnout to na celovečerák je prostě už moc práce.. No, nebudu to nějak moc rozpytvávat, tenhle díl je pro mě bohužel kravina na třetí od začátku do konce.