Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Krátká série odehrávající se v blízké budoucnosti ve městě Shijuku. V tomto městě proběhne série vražd, které mají několik společných znaků. Například všechny oběti jsou zbaveny tělních tekutin. Za těmito zločiny stojí bývalý ochránce města - KARAS. Tento muž, známý pod jménem Eko se rozhodl pomstít lidské rase. Otoha (nový KARAS vybraný osobou starající se o bezpečnost města - Yurine) má těmto vraždám zabránit a ochránit všechny obyvatele Shijuku. Bitva dvou KARASů může začít... (Divočák)

(více)

Recenze (12)

_Moon_ 

všechny recenze uživatele

Přestože animace nedosahuje kvality Oshiiho Ghost in the Shell 2 - Innocence, je spolu s hudbou nejsilnější stránkou této minisérie. Děj Karase graduje v předposledním díle. Poslední díl pak pouze nabízí divákem očekávaný konec. Přesto se jedná o skvělou audio-vizuální podívanou. ()

Hitman_47 

všechny recenze uživatele

Audiovizuální nářez, díky kterému si začnete tykat s panem Mrázem, jenž se vám bude neustále procházet po zádech. Animaci se nedá opravdu nic vytknout (teda až na mírně odfláknutý 4.díl...ale zbývajících 5 dílů si stále drží nadstandard) a ten, kdo si potrpí na strašně cool záběry by si měl dát při sledování pozor, ať mu nevypadnou oči z důlku. ()

Reklama

Subjektiv 

všechny recenze uživatele

Někdo se pořádně plácl přes kapsu a zaplatil si animátory, výtvarníky, skladatele, orchestr (dokonce Pražský filharmonický, to nám může být sympatické) a když mu penízky začaly docházet, vzpomněl si, že by potřeboval scénáristu... IMHO docela pozdě. Inu ne každé jídlo, co dobře vypadá, i dobře chutná. Vlastně i k tomu pěknému kabátku bych měl výhrady. Všechna ta opulentnost často působí nepřehledně a přeplácaně. Karas zklamal, slabé ***. ()

kitano 

všechny recenze uživatele

Tak s tymto kuskom som si proste nesadol. Zajedno pribeh, do ktoreho nieje najjednoduchcie sa dostat a zadruhe vizualna stranka, ktora mi prisla proste prepisknuta. Spojenie rucnej a CGI animacie (co mi obecne vobec nevadi) sa mi v tomto pripade zda velmi necitlive a prilis kontrastne. Akcia mi casto pripadala len ako vybuch farieb a svetiel (tj neprehladna) a vsetky tie filtre nevkusne. Graficka onania. Cim viac podobnych filmov vidim, tym viac si vazim cistu rucnu animaciu. Kazdopadne, nenechajte sa odradit mojim komentarom :). Hlavny hrdina (veelmi pripominajuci Yoshimitsua z hernej serie Tekken, ci filmoveho Guyvera) je paradny. (6/10) ()

yenn 

všechny recenze uživatele

Příběh (viz komentář a obsah od Divočáka) není nijak zvlášť výjimečný, ovšem napětí mu nechybí a je dostačující pro akční (audio)vizuální masterpiece, jímž je Karas především. Průlety kamery, design monster, některé lokace, Jurine... - na to vše se moc hezky kouká. Jen ty souboje v první polovině by občas mohly být přehlednější. 8/10 ()

Galerie (17)

Reklama

Reklama