Reklama

Reklama

Le Bagman - Profession : Meurtrier

(amatérský film)
  • angličtina The Bagman - Profession: Murderer

Obsahy(1)

On nehovorí, on koná... To je Bagman: Obávaný a brutálny vrah s papierovým sáčkom na hlave a nožom v dlani. Najlepšia ochrana pred ním, je vyhnúť sa mu širokým oblúkom. Neuvedomila si to však skupina treťotriednych gangsterov, ktorá sa rozhodla s Bagmana odstrániť raz a navždy... Ešte nevedie akú chybu urobili... Priplietli sa mu do cesty a budú to ľutovať... Krvavé peklo môže začať! (Avathar)

(více)

Recenze (67)

Jazzzz 

všechny recenze uživatele

Hodně mi to připomíná filmy tipu Toxický mstitel a tak, ale s tím rozdílem, že tento Kraťas si na seriózní film ani nehraje. Jde spíše o takovou variaci na téma krvavé speciální efekty - a já musím uznat, že tvůrci dokázali vymyslet opravdu kreativní a zábavné situace. Bagman - je senzační postava, a zbytek pobíhajících a řvoucí herců dodá filmu šťávu, ostatně červené šťávy na tenhle filmek nešetřili a krev stříííká proudem a to doslova. ()

Kusko.t2 

všechny recenze uživatele

Celkom zábavný a pohodový krátkometrážny trash na odreagovanie o maskovanom chlapíkovi, ktorý jednému pouličnému gangu ukázal, ako má vyzerať úspešná drsná mlátička. Na ich smolu túto ich skúsenosť vo svoj prospech už nevyužijú. PS - Zábavných amatérskych nechutností je v Bagman-ovi dostatok, čo sa cení. ()

Reklama

Carol Pifková 

všechny recenze uživatele

WHO THE FUCK ARE YOU?! No môžem kľudne bez ostychu priznať, že ja som na tejto amatérčine výsostne bavila. Samozrejme efekty a herecké výkony nič moc ale vôbec ma to netrápilo, hlavne, že tam boli črevá a hektolitre krvi. Bagman je proste namakaný pánko, ktorý s nikým nejedná ako v rukavičkách. Herci by mohli menej vrieskať dosť mi to pílilo uši ale čo už. Zdá sa, že chalanom fantázia nechýba. ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Tohle bylo šílený. Film začíná tím že nějaká ženská utíká, dostane se do nemocnice kde jí začnou vyslýchat. No a pak skočíme na scénu masakru která je fakt neuvěřitelná, nejde ani o to že to všechno vypadá až moc uměle ale o to jak dokonale humorný to je. Ta banda gangsta idiotů(kterých tady u nás ve městě je dost) byly neuvěřitelně debilní, a ten jejich bojovej styl byl fakt parádní. Krev a vnitřnosti stříkají do všech koutů a divák si tuhle 20 minutovku dokonale užívá. Navíc film připommínal dost často filmy od Tromy takže pro mě nebylo co řešit. Měl bych jen jednu velkou výtku a to je hlavní herečka která byla fakt strašně hnusná. Ale jinak parádní podívaná. ()

petero 

všechny recenze uživatele

http://www.youtube.com/watch?v=LzEPidNTRWw Neskutočne zábavný amatérsky splatter a lá Peter Jackson´s BRAIN DAED resp. BAD TASTE. Vysokohemoglobínová kadencia nápadov, ma ústa ešte teraz bolia od toho čo som sa narehotal. Akože v polovici som to stopol sekol tomu 5* a zavolal bráchu nech to ide pozrieť. Dať tvorcom minimálny balík bubákov a celovečernú stopáž a máme tu hororový CRANK. ()

Galerie (4)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno