Reklama

Reklama

Tři kamarádi a Jerry

(seriál)
  • Švédsko 3 Friends & Jerry
Animovaný / Rodinný
Švédsko / Velká Británie, 1999, 39x30 min

Obsahy(1)

Jerry se snaží dostat do party mezi tři kamarády (Franka, Thomase a Erika) tím, že vždy vymyslí nějaký brilantní nápad, který je nakonec dostane všechny do maléru a tím klesne jejich důstojnost před třemi slečnami (Linda, Mimmi, Tess). Frank vždy zuří, protože miluje Lindu. (MsWampir)

Recenze (55)

MarekT 

všechny recenze uživatele

Rozhodně jeden z těch koukatelnějších seriálů, co kdy běžely na programu Fox Kids. Ústřední kvarteto bylo sice povedené, ale slabost jsem měl spíše pro tělocvikáře. I tady mě trochu mrzí, že s novým jménem Jetix tyto příjemné oddechovky vymizely, i když zrovna tento seriál je jakýmsi "posledním mohykánem", ještě občas běží (žel, jen v ranních hodinách). ()

Untentrauer 

všechny recenze uživatele

WoW, zejména s trávníčkovým dabingem :-) Seriál s velmi krátkými, vtipnými díly. Je to zvláštní, ale i přes to, jak jsou některé díly krátké mi přijdou velmi komplexní a obsáhlé. Ve zkratce je to o třech kamarádech, ke kterým se vždy přidá Jerry a všechno "vylepší". Na seriál se koukám dodnes a vůbec bych neřekl, že je to pouze pro děti. Tohle se povedlo! ()

Reklama

bax 

všechny recenze uživatele

Animácia o ničom (ale to má aj Mestečko South Park napríklad) a je to naivné. Čo sa týka českej verzie pridružuje sa k tomu ešte nie moc podarený dabing. Ale z detského pohľadu je to super. Kopa zábavy a človek sa počas žiadneho dielu nenudí. Keď sa navyše pozriem na súčasnú programovú štruktúru Jetixu, tak je toto jedna z najlepších vecí čo tam môžete vidieť. ()

karlik4801 

všechny recenze uživatele

Tři kamarády a Jerryho jsem sledoval jako malý na Fox Kids a můžu říct že mě to hodně bavilo, ale když se kouknu dnes už to zase taková hitovka není. Např. Třída číslo 402 se mi líbí i dnes. Ale je to roztomilý seriál, který by měli v televizi vysílat i dnes místo nějakých kouzelníků, kteří se baví o panictví. ()

kachie 

všechny recenze uživatele

Asi som kedysi pozerala iný seriál. Po rokoch sa to ukazuje ako strašná blbosť. Oproti Triede číslo 402, ktorá je stále rovnako dobrá a vtipná ako v detstve. Toto je hrozné, skratkovité, bez point a nezaujímavé.... aj napriek tomu, že si jednotlivé hlášky a diely pamätám dodnes.. plus pre mňa veľmi nesympatická animácia. ()

Galerie (2)

Zajímavosti (7)

  • Ilustrátor Magnus Carlsson má na svědomí také úspěšný videoklip k písní "Paranoid Android" od Radiohead. Animace v klipu a v seriálu je nezaměnitelná a typická právě pro tohoto autora. (Kirman)
  • Reagge hudba mala byť pôvodne introm k seriálu, televízia však tento nápad zamietla. (matthew.17)
  • Seriál byl ze začátku kritizován za sexuální motivy nahých dětí či pokusy padělání bankovek. Ohlasy však brzy utichly. (stenrik)

Reklama

Reklama