Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Příběh pěti kamarádek odehrávající se v Bangkoku. Fai je vdaná a má dva syny, Pat je zasnoubená s o mnoho let starším mužem, o němž si lidé myslí, že je jejím otcem, Pom pracuje jako redaktorka módního časopisu v rodinné firmě, Nim je svobodná žena zamilovaná do svého nadřízeného, o jehož náklonnost bojuje se svojí spolupracovnicí a nakonec Pang, která jednoho dne na Pomsiny narozeniny přivede i svého přítele, se kterým se už tři měsíce schází a představí jej jako Konga, muže, kterého by si ráda vzala. Kong vyrazí všem přítomným dámám dech, protože je znalý v módě, vaření, je vzdělaný a velmi o sebe pečuje. Od toho dne začne vrtat děvčatům v hlavě: Není Kong gay? Není přeci možné, aby byl tak perfektní .. (ČSFD)

(více)

Recenze (3)

tombac 

všechny recenze uživatele

Není náhodou Panžin vyvolený gay? Čtveřice jejich agilních kamarádek si na to posvítí! Někomu může humor thajského Metrosexuála připadat přepjatý, ale za těmi věčnými úsměvy, výraznou gestikulací, překotnou mluvou a jednoduchými gagy se skrývá podobná odzbrojující upřímnost, jaká nejednoho člověka dojala u výborného Mah nakorn. Také z Metrosexuála sálá positivní a milá nálada. A to je, vážení, pro romantickou komedii dobrá vizitka. ()

Tsuki 

všechny recenze uživatele

No teda, vzhledem ke zdejšímu hodnocení jsem od tohoto filmu čekala mnohem více. Na to, že byl celý film na komedii poměrně málo vtipný, byl taky dost dlouhý a místy jsem se vážně nudila. Postavy několika thajských kamarádek jsem až do konce nedokázala úplně rozeznat (a to nejsem z těch lidí, kteří považují asiaty za rasu k nerozeznání, právě naopak) a jejich nekonečné tlachy se mi zdály pro děj dost zbytečné. Víc jak polovina filmu byla jen neuvěřitelně užvaněná a jediné, co ještě stálo jakž takž za to, byl romantický konec a jakési vyústění. Toť vše. Z asijských filmů dost velké zklamání. U Pidtermyai Huajai Wawoon a Mah Nakorn se tedy thajské filmařské umění ukázalo v mnohem lepším světle. ~(1,2)~ ()

Reklama

Reklama