Reklama

Reklama

Raffles, the Amateur Cracksman

všechny plakáty

Obsahy(1)

Mr. Raffles (John Barrymore) je vysoce vzdělaný podvodník se vstupem do nejvyšších sociálních kruhů, který krade kvůli lásce k Ethel (Evelyn Brent) a vzrušení z pronásledování, a užívá si také přelstění policie a amatérských detektivů. (sator)

Recenze (2)

Kass 

všechny recenze uživatele

Mr. Raffles, elegán se zálibou v loupení vzácných šperků. A gentleman, jenž bohatým bral a chudým dával. Moc zábavný film, proložený anglicky suchým humorem, který slušně odsýpá a to i přesto, že ho provází velká spousta mezititulků. A možná paradoxně i kvůli tomu, jen se nebát číst. Hlavně ho ale táhne hezoun největší, "The Great Profile" John  Barrymore. Taky je ve většině záběrů zabírán právě z profilu. Tenhle shakespearovský divadelní herec, který byl dobovou kritikou považován za největšího amerického herce, si ze sebe rád utahoval a je radost se dívat jak svou roli bere s  nadhledem. Tak mě napadá, že kdyby v té době točili Bonda, těžko by našli lepšího představitele. "He's splendid!" ()

sator

všechny recenze uživatele

Mr. Raffles, (John Barrymore) vysoce vzdělaný podvodník se vstupem do nejvyšších sociálních kruhů, krade kvůli lásce k Ethel (Evelyn Brent) a vzrušení z pronásledování a užívá si také přelstění policie a amatérských detektivů. ()

Reklama

Reklama