Reklama

Reklama

Nutné k přežití

(pořad)
  • Česko Boj o přežití (více)
Trailer

VOD (1)

Série(7) / Epizody(67)

Obsahy(1)

Bývalý elitní voják Bear Grylls bude vaším průvodcem divočinou. Ukáže vám, jak přežít na těch nejvíce nehostinných místech naší planety. To všechno bez pořádné výbavy, jídla i pití. Půjde mu při tom o život... Zkušený dobrodruh a expert na přežití v divočině Bear Grylls cestuje po světě a na nejméně pohostinných místech naší planety se zas a znovu pouští do tuhého souboje člověka s nespoutanou přírodou. To, co by jiné spolehlivě zabilo, je pro něj příležitost vychutnat si natáčení napínavého televizního průvodce extrémního cestovatele. Bear Grylls sloužil ve speciálních jednotkách britské armády a má za sebou zvláštní výcvik přežití v nejtěžších podmínkách. V první várce epizod se mimo jiné ocitá uprostřed ničeho v kanadské části Skalnatých hor, na poušti Moab v Utahu, v nitru deštného pralesa na Kostarice, na ostrých hřebenech aljašských hor, na vyprahlých pláních Sierra Nevady nebo ve sluncem spalované africké savaně a vyzbrojen jen naprostými nezbytnosti k přežití si musí najít cestu zpátky do civilizace. (TV Prima)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (412)

Andre3000 

všechny recenze uživatele

Tehle chlápek ví co dělá a až se někde ztratím, budu si přát abych potkal právě jeho. Vcelku je to i zajímavé a naučné. Ale přijde mi to strašně hrané a strojené. Když jste ve Skalistých horách a přespáváte v ručně vyrobeném obydlí z kmenů a mechu, tak je světlo od osvětlovače asi jako kdyby za ním v dáli projížděli auta po silnici. Mě to osobně strašně ruší a snižuje prožitek jinak zajímavého dokumentu. Upgrade po shlédnutí první řady. Ano, už chápu co se na tom všem líbí, je to naprosto super :-) Medvídek Grylls je fakt profík a nebojí se udělat cokoliv. ()

Dixxx 

všechny recenze uživatele

jist jeste nestravene jablko z vykalu medveda nebo si dat larvicku, coz takhle si po vydatnych jaccich jatrach dat i jeho oko, ktere je xkrat vyzivnejsi nez steak!! proc si na sibiri v minus triceti nepreplavat reku nahej a vsem ukazat jak se zachovat, kdyby nedebojze se nekdo v tyhle situaci ocitnul. jako Bear nevidim spatnej duvod si pres noc lehnout do vykuchanyho velblouda na pousti nebo si sebou tahat hadi kuzi plnou moci!! Pokazdy kdyz vidim jeho dil, tak me vzdy necim hrozive "rozstipe", priznam se, ze obcas je mi soufl, ale obdiv ten SAS vycvicenej dobrodruh ma u me velikej!! jak by rek Bear - JUST EAT IT!!!!!! ()

Reklama

O.Peta 

všechny recenze uživatele

Jo tak tohle já můžu. Pořady, dokumenty i filmy o přežití v přírodě a poznávání různých koutů světa prostě žeru. Provedení, kdy se Bear Grylls vžije do role ztraceného turisty, je výborné. Škoda toho, že jsou některé situace, podle informací v zajímavostech naaranžované. Na druhou stranu o to víc znalostí divák získá. Doporučoval bych na základních školách vyměnit hodinu zeměpisu za hodinu tohoto pořadu. 90% ()

Luke7 

všechny recenze uživatele

1.díl Polární kruh 4*; 2.díl Alabama 4*; 3.díl Vietnam 3*; 4.díl Texas 4*; 5.díl Aliaska 5*; 6.díl Irsko 3*, 7.díl Dominikánská republika 4*; 8.díl Turecko 5*; 9.díl Jižní Dakota (USA) 5*; 10.díl Namibie 5*; 11.díl Tichomořské ostrovy 5*; 12.díl Transylvania (Rumunsko) 5*; 13.díl Oregon 4*; 14.díl Sierra Nevada 4*; 15.díl džungle Belize 5*; 16.díl Sahara I. 4*; 17.díl Sahara II. 5*; 18.díl Poušť Baja (Mexiko) 5*; 19.díl Kruh ohne (Sumatra) 4*; 20.díl Yukon (Kanada) 4*; 21.díl Zambie 4*; 22.díl Čína 3*; 23.díl Montana 5*; 24.díl ; ()

gogo76 

všechny recenze uživatele

Dokonalé dobrodružstvo, dokonalá zábava...Tento chlapík má pevné nervy a riadny kus odvahy, niekady si hovorím , že ho asi vidím naposledy, lebo teraz už určite spadne...nie?, tak asi teraz !... nie. Ten batman má niekedy viac štastia ako rozumu. Napchať sa z červíkmi, zjesť netopiera, potkana ...čo len chceš, alebo presnejšie povedané čo musíš, keď nechceš skapať. Dobrodružstvo, ktoré vám dá mnoho neoceniteľných informácií.100%. ()

Galerie (65)

Zajímavosti (26)

  • Bear Grylls v seriáli často prezentuje, ako dôležitá je viera a ako pomáha pri stratégii prežitia. Sám je kresťan. (Greenpeacak)
  • V roku 2008 vydal Grylls v spolupráci Discovery knihu, ktorá obsahuje tipy ako prežiť. (Greenpeacak)
  • Od 6. řady používá Bear Grylls nůž Bear Grylls Ultimate Knife Fine Edge. Tento nůž se v roce 2011 stal nejprodávanějším nožem na světě. (Horyo)

Reklama

Reklama