Reklama

Reklama

Al final del espectro

  • USA At the End of the Spectra
všechny plakáty

Recenze (2)

ricci.s 

všechny recenze uživatele

Jedna ženská zamknutá v byte s kamerami, podivné dievča zo susedstva a duch... Kolumbijskú duchársku produkciu nepoznám, takže som bol na to dosť zvedavý, ale opäť raz platí, že kto je zvedavý, bude skoro starý. Kameraman a herci to zvládli celkom dobre, ale všetci ostatní by mali čím skôr zmeniť zamestnanie. Tam sa ponúkalo XYZ možností dobrej ľakačky, no neprišla ani jedna. ()

Ten Druhy 

všechny recenze uživatele

Kolumbijská ducharina je vcelku poriadna rarita, keďže málokto si spomenie, okrem telenoviel a niekoľkých drám, na nejaký horor z tejto krajiny. Za milión dolárov ide o zaujímavý projekt mladého režiséra (Juan Felipe Orozco) s presvedčivo vytvorenou atmosférou, dobrým výberom hercov a vhodným hudobným doladením. Isté kvality tohto hororu potvrdzujú aj správy aj o pripravovanom americkom remake s Nicole Kidman v hlavnej roli. Inak Al final del espectro obsahuje plno klišé, najmä ázijských ghost hororov, na čele s čiernovlasou vlasaticou, dievčaťom vyliezajúcim z obrazovky, ktorej mokré vlasy neomylne padajú do tváre. Horor sústreďuje pozornosť na osamelo žijúcu mladú ženu (Noëlle Schonwald), ktorá má strach z medziľudských vzťahov a verejných priestranstiev, preto sa izoluje vo svojom byte a do jej života vstupujú prízraky. Tento horor kladie známu otázku: či možno veriť tomu čo vidíme. V mladej hrdinke rastie podozrenie, že jej susedia sú duchovia. Vega je agorafobička, ale jej strach sa časom mení na iný druh strachu - klaustrofóbiu a evokuje potrebu úniku z malého izolovaného sveta. Film mal dobrý potenciál. ()

Související novinky

Nicole opět vidí „ty druhé“

Nicole opět vidí „ty druhé“

19.08.2007

Nicole Kidman se po krátké přestávce vrací na plné... na plný plyn ;-). Sci-fi thriller Invaze, výpravná fantasy Zlatý kompas, erotický thriller Need a romanticko-dobrodružně-vojnový velkofilm… (více)

Reklama

Reklama