Reklama

Reklama

Marilyn Manson: Rock am Ring 2003

(koncert)
všechny plakáty
Hudební / Dokumentární
Německo, 2003, 58 min

Obsahy(1)

Záznam z koncertu kapely Marilny Manson z roku 2003 odohraný v Nemecku za účelom podpory a prezentácie albumu Golden Age of Grotesque.

Zoznam skladieb:  01 - Theatre
02 - Disposable Teens
03 - Irresponsible Hate Anthem
04 - Great Big White World
05 - Rock Is Dead
06 - mOBSCENE
07 - Tainted Love
08 - Para-Noir
09 - The Dope Show
10 - (s)aint
11 - Doll-Dagga Buzz-Buzz Ziggety-Z
12 - Sweet Dreams (Are Made Of This)
13 - The Fight Song
14 - The Beautiful People. (Kozy9)

(více)

Recenze (14)

Kusko.t2 

všechny recenze uživatele

Marilyn Manson na Rock Am Ring, kde to zasa rozbalil a urobil show na ktorej predviedol aj dlho-rukávový kostímček, v ktorom vyzeral ešte viac crazy a na javisko boli prizvané aj pekné kočky (v tých šatičkách ako vo videoklipe Mobscene, alebo slečny v oblečku, ktorý sa objavil v MM „kraťase“ Doppelherz z roku 2003 – ten ženský telový). Proste novšia zábavná, hudobná show MM na ktorej sa opäť predviedol. ()

Pítrs85 

všechny recenze uživatele

Záznamy z festivalů mají své plusy i minusy, mezi ty patří kratší setlist (i když v současné show MM se jedná o standartní stopáž) a kolikrát méně reagující fanoušci, kteří přišli na jinou hvězdu večera. Navíc by tomuto vystoupení slušela tma, kde by více vynikly doprovodné světelné efekty. Plusem je skvělá stage a nadměrně vysoký počet fans. Sám velký šéf si to tu dává ještě ve velkým, se svou dekadentní show, kterou se pyšnil v dobách nově vydaného alba The Golden Age of Grotesque, dokáže ještě zaujmout a pobavit- nejen hudebně, ale i vizuálně. Kvalit tour přecházející (Guns, God and Government WT) sice zdaleka nedosahuje, ale v porovnání s tím, co předvádí v posledních letech, se jedná o nadprůměr. ()

Reklama

RockChick 

všechny recenze uživatele

Asi takhle: První zkouknu i další MM koncerty a podle toho své hodnocení tady přizpůsobím. I mně to přišlo docela dost suchý (resp. samotný Manson, zbytek kapely byl óká.) Na stranu druhou si ale ani nemyslím, že MM by to zapíval líp, hehe. Při počátečních songách jsem koketovala s myšlenkou, že DVD vypnu, po mOBSCENE šla úroveň naštěstí už nahoru. Nejlepší moment: Sweet Dreams. Legendární kopanec? Myslela jsem si, že je součástí show :D//hodnocení upraveno 18.10.11 ze **** na ** po zhlédnutí GG&G. ()

Kozy9 

všechny recenze uživatele

Najhorší koncert v histórii, a to vravím ako oddaný fanúšik. Denné svetlo a také zlyhanie ako pokazený mikrofón. to sa proste stať nemá. Tak či onak je koncert prelomový, je to prvý koncert novej verzie Mansona, tej menej rebelskej a viac temnej a elegantnej, je to prvý koncert, kde bolo zreteľne vidieť, že Manson už na niektoré veci (čo sa týka spevu) nemá. Mizerného hodnotenia tento snímok nenadobúda iba vďaka precíznemu výkonu Johna 5. 50% ()

ledzepfan 

všechny recenze uživatele

--(předem upozornuju ,že mi není 12 ani 14let a vlasně už nějáký ten rok nejsem náctiletý)--I když to drtivá většina lidí nechce akceptovat ,je nevyvratitelný fakt ,že Marilyn Manson je jedním z nejlepších rockových produktů 90tých let(a kdyby jsme zapomněli na Mansonova kamarádaTrenta Reznora a jeho kapelu Nine Inch Nails-kteří se zformovali už na konci let 80tých-tak by byl možná vůbec nejlepší)--V roce 2003 vydal album Golden age of grotesque ,které je hodně odlišné od jeho předchozí tvorby-né horší nebo lepší ale prostě hodně jiné-někdo říká, že je to tím že se zamiloval ,někdo....ehm to sem nepatří -no a tohle album pochopitelně představil na německém festivalu rock am ring v roce 2003--Nutno říct, že z těch všech Mansonových koncertů které byly kdy pořízeny je tento jeden z nejslabších--především proto ,že se vše odehrává ještě ve dne za plného světla a poodiová show je protkána různými efekty které by potřebovaly více tmy a umnělého nasvícení aby to vypadalo pořádně-když si k tomu přičteme problémy s mikrofoonem,docela "chladný" dav a občasný výpadek v Mansonově hlasu(i když o čistotě zpěvu tahle hudba fakt není) vyleze nám z toho představení u kterého jsem se sice ani na chvilku nenudil ale taky jsem nebyl bůhvíjak nadšen--snad bych jen rád vyzdvihl skladbu ..para noir.. která živě vyzněla až překvapivě silně----co dodat na konec?Chcete li vidět Marilyna opravdu ve formně doporučuji si raději pustit DVD Guns ,God and Government world Tour-nebo o něco starší záznam z německého bizzare festivalu v Kolíně z roku 1997:taky v německu ,taky za denního světla ,taky s extrémně chladným davem ALE s mimořádně rozjetým Marilynem který jede až do roztrhání těla(nebo spíš rozřezání-moudří vědí)http://www.youtube.com/watch?v=4WHWOFUjXQw ()

Zajímavosti (2)

  • Koncert sprevádzalo viacero komplikácií, no tou najväčšou bol pokazený mikrofón, vďaka ktorému mali diváci problém s počutím samotného speváka. (Kozy9)
  • Ze záznamu je vystřižena píseň "This Is The New Shit". (Panfilmex)

Reklama

Reklama