Reklama

Reklama

Guns, God and Government World Tour

(koncert)
všechny plakáty

Obsahy(1)

Koncertní DVD Marilyna Mansona z turné Guns, God and Government probíhající v letech 2000 - 2001. V průběhu tohoto turné navštívil Manson i Českou Republiku, konkrétně to bylo 11.2.2001 v Paegas Aréně. DVD je složené ze záběrů několika různých konzertů, nechybí dokument z koncertní trasy a další tradiční bonusy. Koncertní sestava tohoto turné: Marilyn Manson - vokály, John 5 - kytary, Twiggy Ramirez - basa, M.W. Gacy - klávesy a Ginger Fish - bicí. (COF_666)

(více)

Recenze (19)

Morien 

všechny recenze uživatele

-"I wasn't born with enough middle fingers." Potěšilo, když jsem viděla, jak si Manson něco roztrhl v koleni a jak, když mu to zašívali, fascinovaně opakoval: "Ty vole, to je jak v MASHi. To je jak Hawkey v MASHi." ()

Gimp 

všechny recenze uživatele

Standartní Manson, ještě s basákem Twiggy Ramirezem... Zaznam je prurezem z turné coz v praxi znamena ze behem jedne pisne se strihem zaberu Manson objevuje v jinych hadrech tak jak zpival v jinem americkem mestecku. Coz mi moc nevyhovuje protoze to ubira na autenticite. Hudebni strnka bez vyhrad :-) ()

Kusko.t2 

všechny recenze uživatele

Aj napriek tomu, že Guns, God and Government nie je záznam jedného live vystúpenia MM, ale zostrih z už prebehnutých vystúpení napr. z Los Angeles, Ruska, Japonska, Európy, moje hodnotenie ako fanúšika je plné. V tomto prípade mi tento strihový zámer nevadil, keďže niečo podobné som v hudbe videl po prvý krát. Ale ďalší zostrih podobného druhu by bol už na škodu veci. Skvelé hudobné pecky v 6 kanálom zvuku mi nedali inú možnosť ako spokojnosť. Plus bonusový dokument Death Parade, ktorý je súčasťou DVD, je proste „boží“. ()

Pítrs85 

všechny recenze uživatele

Výborný koncertní záznam, jenž je průřezem šokující, pobuřující a poslední opravdové show v podání Marilyn Mansona, tedy z dob, kdy celé jeho hudebně-stylové vyjádření mělo ještě hlavu a patu. Nápaditý make-up všech zúčastněných členů kapely, jež hrála v tom nejsilnějším složení (Marilyn Manson- zpěv, Twiggy Ramirez- baskytara, John 5- elektrická kytara, Pogo- syntezátory, klávesy, Ginger Fish- bicí) a s nejlepší deskou (Holy-Wood) v zádech. Zkrátka, kdybych měl někomu mansonovským fenoménem nepolíbenému ukázat reprezentativní materiál, odkázal bych jej na toto DVD. Za zmínku určitě stojí i bonusový materiál pod názvem The Death Parade, což je cirka půlhodinový dokument ze zákulisí této šílené, ale hlavně zábavné pa/árty. ()

J.Connor 

všechny recenze uživatele

DVD samo o sobě není špatné, jasně, Manson je poděs, vizuálně je to zajímavé atd., ale byl sem přímým účastníkem Guns, God and Government tour a větší nudu sem snad na koncertě nezažil. V této době totiž již naplno vyhřezl fakt (a teď trochu nepřesně cituji jednoho recenzenta z Levelu) - když si odmyslíte image všech zúčastněných objevíte naprosto průměrnou elektrocorovou kapelu, která nesahá Ministry a Nine inch nails ani po kolena. V tomto nechápu "ellva", který dal videu Closure od NIN pouhé 3 hvězdy a tomuto pseudodílku celých 5 - bylo by mi to jedno, ale když pominu své fanatické fanouškovství k NIN, tak de o to,že díky tomu, že Closure viděli na těchto stránkách pouze 3 lidé, tak jeho hodnocení sráží toto výtečné dílo k zemi. Kde by asi byl Manson bez Reznora dnes, zřejmě by dále objížděl malé kluby v USA se svojí glamrockovou parádou. ()

Richie666 

všechny recenze uživatele

Klasická dávka hnusu a geniality v podání Marilyna Mansona. Paráda :-) Akorát musím hvězdičku ubrat za ten zmiňovaný sestřih několika koncertů dohromady, to je fakt škoda - jenom jeden by vypadal určitě lépe. --- Seru na to :)) ()

liquido26 

všechny recenze uživatele

Pěkná show, i když pořád radši si pustím jeho CD :-) Vadilo mi to, co tu už taky zaznělo ... je to sestřih z různých koncertů, takže se v průběhu jedný písničky občas vystřídají různý outfity. ()

ledzepfan 

všechny recenze uživatele

Marilyn Manson v nejlepší formě:nasraný ,obscéní ,myslící a tvořící--Komu vadí že jde o sestřh z několika koncertů ad si z netu stáhne MM live in Hamburg 2001(jde o jeden koncert z GGaG tour)--Já s tím střihem vůbec žádný problém nemám-učelem je ukázat nejlepší momenty turné a jinak než střihem to prostě nejde..navíc onen střih je dost dynamický a mne osobně vůbec nerušil--kdo chce:slyšet opravdový rock and roll metal, vidět Mansona nachcat si do kalhot ,nebo polonahé dívky unášené na vlnách vášnivého davu tak ten tohle musí vidět----------,,Thats the most obscene crowd in my live!!" ()

cubajz 

všechny recenze uživatele

škoda, že je to prostříhané z více koncertů - trošku se tím ztrácí atmosféra. Ale o to víc kostýmů a úchylných kreací páně Mansona je k vidění. ()

Wormboy 

všechny recenze uživatele

Velmi velka skoda, ze na DVD nie je iba jeden uceleny koncert,pretoze takto ide v podstate len o scenicky a hudobne premakanu modnu prehliadku.Viac ako koncert stoji za povsimnutie dokument The Death Parade,ktory je sucastou DVD. ()

animaxis 

všechny recenze uživatele

Snad jeho nejlepší koncert.Co jeho,jejich!Atmosféra je tu úžasná a každý člen kapely tu vyniká.Marilyn Manson tu má dokonalý hlas,John5 vypadá prostě cool,Ramirez si to tu maximálně užívá a zbylí dva členové vzadu se snaží vyniknout svými chaotickými pohyby a upřímně se jim to daří.Vše je tu dokonalé.Neříká,že je to nejlepší doba Marilyna,protože ten jí má podle mě od svého začátku do nynějška,ale je to rozhodně nejlepší éra kapely jako celku. ()

COF_666 

všechny recenze uživatele

13.6.2007 jsem zažil na vlastní kůži jeho konzert a byl to fakt masakr!! Jiank DVD Guns, God and Government World Tour je opravdu super jen mě mrzí že to není samostatný konzert ale složenina z různých konzertů...ale co...i tak super. ()

swe 

všechny recenze uživatele

Koncert plný hnusu, tělních tekutin, odporných bytostí a skvělé hudby. Chcete vědět, jak se v zákulisí baví jedna z nejnenáviděnějších person této planety? Doporučuji závěrečný Death Parade. Chuťovka. ()

Schuldiner 

všechny recenze uživatele

Tohle individum máte buď rádi nebo nesnášíte... Podle mě je to naprosto originální a inteligentní osobnost... Tenhle záznam je perfektní nekompromisní odvaz.. ()

Martin_W 

všechny recenze uživatele

Začátek je opravdu zbytečný, to si mohli nechat na making-of dokument. Po hudební stránce je však tenhle koncert téměř dokonalý. Manson je sice velké hovado, ale umí to. Teda alespoň v roce 2001 to uměl. Těším se, až jeho show uvidím živě. 94% ()

FREEWHEELER 

všechny recenze uživatele

Muzično! V tomto období to malo naozaj grády, bohove koncerty. A pre naozajstných labužníkov polhodinka "The Death Parade". Bavte sa :o) ()

m6a6r6a 

všechny recenze uživatele

Poslední vynikající turné Marilyn Manson. 11.2.2001 v Praze to opravdu stálo za to. Následoval vyhazov Twiggyho a cesta do sraček :( ()

MAKITA 

všechny recenze uživatele

kdo ho miluje, je nadšenej, kdo ho nezná je asi zděšenej, kdo ho nesnaší ten se na to nekoukne, já ze sentimentality dávám 100 % páč si to dývko rád občas pustim, ale můj nej zpěvák už teda není.. ()

Reklama

Reklama