Stéphane BrizéScénář:
Stéphane BrizéKamera:
Hervé PortanguenHrají:
Edith Mérieau, Vincent Dubois, Jeanne Ferron, Philippe Fauconnier, Celine Gorget, Vincent Rocher, France Ducateau, Charlotte Smither, Karim Hammiche (více)VOD (1)
Tento francouzský "nezávislý film" byl natočen během 10 dnů na 2 ruční kamery. Vypráví v krátkých epizodách různé konflikty mezi 6 muži a 6 ženami. Ti se milují, podvádějí se, lžou si, svěřují se, manipulují sebou navzájem a opouštějí se. Prostě život MEZI DOSPĚLÝMI.. Scénář a režie Stéphane Brizé. (5150)
"Nejlepší Francouzské filmy jsou ty, kde se hodně mluví a nejlépe o sexu. No a v tomhle filmu se prakticky nic jiného neděje." Tak nějak takhle zakončil uvedení tohoto filmu na festivalu Tomáš Baldýnský a k tomu není co dodat.. FFF 2007 ()
Len taka francuzska spolocenska konzervacka, strasne vela sa keca a zbyto kjaxi utiekol .. ma to ani nebavilo, po polhodiine som tie kecy uz pretacal : 52 % ()
Nabízí se srovnání s americkým filmem Po sexu, který jsem viděl před pár měsíci. Nepřekvapuje mě, že francouzské pojetí vykazuje mnohonásobně vyšší kvalitu a to v něm nemusí hrát ani jedna tolik sympatická a okouzlující herečka jako Emanuelle Chriqui. Právě obyčejní lidé, kteří v tomto snímku vystupují, působí věrohodněji než "přenádherní" herci z amerického snímku. Filmy o vztazích vždy přitahovaly moji pozornost a jsem rád, že jsem měl možnost Entre adultes zhlédnout. ()
Photo © Beaver Films
- Na produkci filmu se podílel slavný francouzský režisér Claude Lelouch. (claudel)