Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Obyvatelé jednoho amerického horského městečka jsou proti své vůli zataženi do podivné hry vesmírného lovce vetřelců, který přistál na Zemi za jediným účelem - vypustit a následně ulovit podivnou pavoučí bytost. Vzniká tak vražedný trojúhelník, ve kterém není zcela zřejmé, kdo, kdy a kde koho loví. (Omnider)

Recenze (54)

SeBig 

všechny recenze uživatele

Tak v první řadě objektiv kamery asi někdo pochcal nebo si ten nažloutlej filtr neumím nějak vysvětlit. Pak tam začnou pobíhat nějaký zhulený hipís, co herecký talent pobrali asi od hajzl báby na míráku a skoro víc akční bylo, když sme po sobě se sousedem házeli v pěti letech šišky. Zasraný hipstři. ()

KASUGI odpad!

všechny recenze uživatele

Vítejte v jednom americkém městečku, ve kterém nejsou žádné auta (jen jedno policejní), školy, obchody ani policejní stanice a počet obyvatel činí asi tak 15, to jest - jeden policajt, novináři a parta mariňáků. Toto obyvatelstvo při setkání s mimozemskou civilizací disponuje naprosto iracionálním chováním a vypouští z úst dementní dialogy. Zato tu ale mají důmyslný podzemní systém, takže když vlezete do sklepa rodinného domu, po padesáti metrech jste asi kilometr daleko v jiném domě. To vše v úhledně odporném filtru alá sluneční brýle, aneb co je sakra s tím televizorem? Aspoň, že je to odpad zábavný. ()

Reklama

Nikolas__ 

všechny recenze uživatele

Je to pořád re la ti vně koukatelné, ale vše ostatní !! Herecké výkony hrozné, scénář snad ještě horší. Režie bídná, a je vidět že to dělal Asylum. Každopádně ten Vetřelec vypadá fakt svěle a zajímavě (kdyby byl ve známějším a lepším filmu tak by se mohl stát kultovní příšerou, a to je asi největší plus na celém filmu. Atmosféra ušla, ale vzhled toho lovce je neuvěřitelně příšerný. Extrémně směšný design, a poslední scéna jednoduše WTF. Za mě zatím jeden z nejlepších počinů studia Asylum (myslím že je to aspoň lepší než všechny Sharknáda) , ale i tak hrůza. 1/10 ()

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Tý jo ten film je z roku 2007 a vypadá tak na 80 léta mazec :-). Tenhle film ani nebylo těžké natočit máme zde bandu dřev (čti herců :-) a 2 monstra jedno osminohé (přece jen kdyby vykradly celou vizáž vetřelce asi by je někdo žaloval) a 2 jakási pastvoření (nevím jak to pojmenovat). A celý film je o tom jak se zabíjejí na konci zabijou to osminohé a ty pastvoření odletí přičemž zjistíme že to byly lidé (originální :-)) ()

megan017 odpad!

všechny recenze uživatele

Tímto snímkem mi Asylum dokázalo, že dokáže udělat béčko úplně ze všeho. Prostředí a celkově jas obrazu do tématu vůbec nesedí. Nevím kde posbíraly ty herce, které si hrají na rádoby tvrďáky. Stupidita a nelogičnost z nich přímo čpí. Moje titěrná Asylum dušička doufala v konečně kvalitní film, ale to dřív potkám Ježíška. Ke kostýmum se ani nemá cenu vyjadřovat. Nová postava Lovec, z něhož mi bylo přímo na blití, v plechové soupravě, jako z kontajnéru OBI. Nemluvě o laciných počítačových tricích. Tak jsem se u tohoto filmu pěkně napálila. ()

Zajímavosti (2)

Reklama

Reklama