Reklama

Reklama

The Pickup Artist

(pořad)
všechny plakáty

Obsahy(1)

Osm mladých mužů se sešlo v této reality show, aby přemohli svůj strach a pokořili neúspěch u žen. Tito odvážlivci se stávají žáky Mysteryho, jednoho ze světoznámých mistrů techniky Pickup Artist, a jeho dvou parťáků. Každý týden otestují své nově nabyté znalosti ve svádění žen. Nejméně snaživý z nich pak školu opustí. Komu se podaří zaujmout ženu? Kdo dokáže získat i její číslo? Podaří se někomu dostat se na další mety? A který ze studentů se stane novým Mistrem Pickup Artist? (Widlák)

(více)

Recenze (7)

FFilipCZ 

všechny recenze uživatele

Po dlouhé době opět TV-show, u které jsem schopen strávit hodiny v kuse a která mě nechce pustit. Uživatel Politik to zde svým komentářem moc hezky shrnul. Toto je první (a troufám si říci, že i možná poslední show), která mi je v reálném životě doopravdy něčím užitečná a snažím se z ní pochytit co nejvíce informací a rad, které se mi budou hodit. Nemůžu se dočkat, až všechny tyto zkušenosti, rady a informace vyzkouším v praxi. Chystám se v pátek na kamarádovu oslavu, která bude pokračovat v klubu, takže jsem opravdu velice zvědavý na výsledky :)) Prozatím hodnotím "pouze" 4*, protože mi tam místy vadí ty často se opakující sekvence propojené špatným střihem. Ale uvidíme, pokud se Mysteryho rady doopravdy osvědčí v praxi, možná tu pátou hvězdu i přidám. ()

Lischai 

všechny recenze uživatele

"Obviously, there´s four of us and only three medallions left." Někdy má sice člověk pocit, že tahle show je jenom o tom, kolik medailonů kde zbývá, ale taková je holt daň komerčních okruhů. Některé věci se prostě musejí říct víckrát. Když ale tohle člověk odpustí, je Pickup Artist svěží, lehká a mimořádně zábavná reality show. Dobré na ní je hlavně to, že se soustředí na účastníky v poli a ne na jejich povídání a slzičky ve vile, jak tomu snadno mohlo být. ()

swe 

všechny recenze uživatele

“Dude, your dog is opening better than you are.” Myšlenka zajímavá a zábavná, forma otřesná - přesně ve stylu současných reality-show. ()

asanakis 

všechny recenze uživatele

Ten komerční záměr tomu poněkud ubírá - neustálá snaha o akčnost a opakování scén je místy ubíjející, ale v rámci toho všeho to je jen drobnost, bez které bych neváhal dát celých 5 hvězd. ()

Toka 

všechny recenze uživatele

Nemůžu jinak. Mysteryho mam nejradši a co předvedl tady je neskutečný! Jako nápad reality-show to funguje i líp jakožto zarytí do paměti :) ()

Railman 

všechny recenze uživatele

Každý záběr a každá hláška 10x zopakovaná, takže je občas dost těžké to nevypnout. Plus každou vteřinu střih někam jinak a nějakou souvislejší "realitu" si člověk neužije, samozřejmě z toho vyplývá, že je "viděno jen to, co má být viděno". Nj, nebýt zprasené formy, tak by to byla super show, nápad, denní úkoly + večerní pickup jsou super. ()

Reklama

Reklama