Reklama

Reklama

Někdo tam dole mě má rád

  • USA Someone Down There Likes Me (více)
všechny plakáty
Trailer

Obsahy(1)

Silně věřící Oto (Martin Frajt) přijde následkem přepadení o možnost pohybu, je upoután na vozík a jediným způsobem komunikace s okolím jsou jeho oči. Když se navíc stane nemohoucím svědkem znásilnění a vraždy své ženy a dcery, prosí v duchu Boha o odplatu. Ten se však neozývá. Oto se tedy obrátí na druhou stranu. Za pomocí zástupce strany temna vykoná nelítostnou krvavou pomstu a zároveň poznává nejtemnější stránky lidské duše… (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (135)

Oktavianus 

všechny recenze uživatele

Zvláštní je, že ačkoli je tento film o tři roky starší než jeho bratříček Total detox, na první pohled vypadá daleko lépe a profesionálněji. Obitus odpustí, ale pořád je to velká amatéřina a je to cítit z téměř každého záběru. Hlavní problém bych viděl u (ne)herců - kromě Barbory Mottlové, které to mimochodem velice slušelo, to byla naprosto prkenná polena. I když někdy sympatická (František Ringo Čech, teda pardon, Max). Dialogy uvěřitelné a reálné, to je velké plus, ale k čemu to je, když postavám moc nejdou přes pusu? Levné gore bylo prima, což o to, Vojkůvka bude stejnej úchylák jako já, za to tleskám, ale druhá polovina zbytečně dlouhé stopáže se stejně vlekla. Ač to čistě za sebe považuju za zbytečné, pokus zakomponovat myšlenkové poselství do exploitation filmu je zajímavý nápad, ale šlo by to udělat lépe, než abych jen celou druhou hodinu čekal na konec. Nic proti hlubším hororům - ale když už mám minimální rozpočet a naprosté neherce, staral bych se spíš o pořádně krvavou jízdu, než abych koukal na dva strejce, co naučeně odříkávají repliky. ()

ecceHOMMO 

všechny recenze uživatele

...film odhaľuje čo všetko je človek schopný urobiť.....na akých zverstvách sa dokáže poddielať......inak : myšilienka a pointa filmu -velice zaujímavá a doteraz málo videná...(najmä v takejto podobe). Dejová línia ma však nezaujala nijak zvlášť.....ale to nebolo ani zmyslom tohoto snímku....jeho hlavná línia je ukázať temné stránky našich duší.......čo je vyjadrené neobyčajne veľkou brutalitou a až nechutnými (zverskými) scénami....aj v dobrom človeku sa može skrývať satan.....ktorý čaká na svoju chvíľku........Oto je tým najlepším príkladom.....***/****.... ()

Reklama

Shit 

všechny recenze uživatele

Nikdy bych nevěřil, že se dočkám českýho exploitation hororu, kterej bude mít koule i při gore scénách, nicméně bych to až zas tak neoslavoval, první hodina se pohybuje spíš na takový sociální hraně a občas to zapůsobí jako psychologickej teror, pak se film přehoupne do opravdu drsnýho exploitationu, kterej u nás asi nemá obdoby, načeš se ale vše zase pěkně přibrzdí v rozletu neustálým srovnáváním bůh x ďábel, podle mě se tu až přespříliš filosofuje na úkor hororu. Taky teda nesdílím Obitovo nadšení nad herci, oni nejenže jsou celkem prkenný a amatérský, ale ještě ze sebe ty dialogy soukaj z dost velkýma obtížema a hlavně mluví nesmyslně spisovně, jak kdyby to četli přímo ze scénáře a dostat ze sebe ty vulgarismy, co tu jsou, jim taky moc nejde, až teda na ďábelskýho Michala Sopucha, kterej to ze sebe sype celkem zdatně a přesvědčivě, nicméně pokud Oto dostane do ruky vidle nebo lopatu, tak člověk rychle zapomene, že mu ty dialogy od ruky moc nejdou ()

jefff 

všechny recenze uživatele

Co se týče mě, jde o veliké překvapení. Jak zde již zmínil cariada, jde o silně amatérskou záležitost, herci-neherci jsou toporní, kamera jak z rodinné dovolené u moře a režisér se má také jistě co učit. I tak je to první český brutální horor, který měl hlavu a patu a po celou dobu stopáže mě bavil (ačkoliv, když jsem zjistil, že má 120 minut, myslel jsem, že bude natahovaný a nekoukatelný). Doufám, že režiséra Romana Vojkuvka nepřestanou horory bavit a připraví českým divákům nějaký další kousek. Věřím, že když některé detaily dopiluje budeme se mít ještě na co těšit. ()

virus10 

všechny recenze uživatele

Herci, tim jsem to moc nevěřil a už vůbec mi nesedl Max (takový ďábel se jen tak nevidí). Na filmu je vidět, že moc peněz nebylo, ale i přesto mě to nezklamalo. Film mě nenudil, krvavý scény se taky většinou povedly a i přes 2 hodinovou stopáž to slušně uteklo. I když konec byl trošku horší. Tvůrci si určitě zaslouží obdiv za povedený český horor za skromných podmínek a taky druhou šanci natočit horor s vyšším rozpočtem a taky s opravdovými herci. ()

Galerie (12)

Zajímavosti (11)

  • Umělá krev byla vyrobena ze solamylu, červeného a hnědého potravinářského barviva a pšeničného sirupu. (Halloween9)
  • Ve filmu si zahrála vycházející hvězdička Barbora Mottlová. (Halloween9)

Reklama

Reklama