Reklama

Reklama

Gabriel - Anděl pomsty

Trailer

Dříve bylo v nebi hned sedm archandělů. Dříve. Dnes už v něm ale zůstal pouze jediný. Ten nejsilnější - archanděl Gabriel. A i jeho brzy čeká odchod z nadýchaných obláčků do pozemského světa. Pouze on totiž může zastavit pandemii zkázy a válku o duše, kterou mezi lidmi rozpoutal padlý anděl smrti Samael, nejtemnější z temných. Gabriel ale ví, že postavit se takovému soupeři bez pomoci by bylo naprosté šílenství. Jeho jedinou šancí je proto naleznout poražené archanděly, znovu vnést do jejich života světlo a sjednotit je do legie dobra, jež se postaví zlu v konečné bitvě všech bitev. A až stane nebe proti peklu, nebude už návratu zpět. Hlavní roli v ponurém, k Matrixu, Vráně či k Equilibriu se hlásícímu mystickému akčnímu thrilleru debutujícího australského režiséra Shanea Abbesse ztělesnil pohledný Andy Whitfield. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (104)

lucascus 

všechny recenze uživatele

..mě se to hodně líbilo...škoda jen, že ten konec mi přišel takový nedodělaný...nechápu, proč to má tady tak nízké hodnocení? samozřejmě se toto nemůže zařadit mezi filmovou elitu, ale takových 70procent by si to zasloužilo, námět je výborný, herci to taky zvládli dobře, jediné co filmu nepřálo, byl malý rozpočet a chyběla tam nějaká více známá tvář, aby to oživila. ()

Greenpeacak 

všechny recenze uživatele

Akosi som sa strácal v tom miš-maši slov a slovných hračiek a celkovo som nepochopil zámer, pointu, charaktery, kto je s kým a kto je proti nemu a kto je dobrý a kto je zlý a prečo ho zastrelil atď. Hrozný guláš. Kebyže sa to aspoň vykompenzuje na akcii, ale ani to nie. Ďalšie premrhané stiahnuté megabity , ktoré som si mohol radšej nechať k dobro. ()

Reklama

wampire23 

všechny recenze uživatele

Chcel som dať viac ale nešlo to. Snažil som sa odhliadať od nízkeho rozpočtu, ktorý sa tvorcovia snažili využiť naplno, ale vizuál nie je všetko. Príbeh s biblickým námetom, ktorý si požičiava mená anjelov a rozpráva nám miliónkrát videný a počutý boj svetla s temnotou nemá veľmi čo nové ponúknuť. topí sa v klišoidnosti a záverečný twist môže zaskočiť iba málokoho. Herci sú nevýrazní a hlavnej postave chýba uveriteľnosť. Akčné scény síce nie sú najhoršie, ale do príbehu tak akosi nepatria. Takže hodnotenie také, aké si právom zaslúži. 40%. ()

KatanaCZ 

všechny recenze uživatele

Mám rád tuhle tematiku, komixový nádech, temnou atmosféru apod. Proto jsem se na Anděla pomsty docela dost těšil, ale tohle bylo jen jedno velké zklamání. Víc jak 3/4 filmu se pouze mluví a mluví a mluví, ono kdyby alespoň ty dialogy za něco stály, ale bohužel se se drmolí dokola pořád to samé. Bojové scény (kterých je mimochodem oravdu velmi málo) jsou zvláštní,někdy nepřehledné, chvílemi nevíte co se děje, vůbec nemají šťávu, divně zpracované, někdy i směšné. Nic atmosferického jsem tak nějak nezaznamenal, temných míst je sice požehnaně, ale to bylo tak všechno. Alespoň, že "klaďas" je poměrně sympaťák. Jednoduše souhlasím s tím co píše Adrian. ()

honajz 

všechny recenze uživatele

Jenom chviličku to vypadalo, že by to mohlo být zajímavé i trochu originální. Než přišly levné lokace, levné kostýmy a levné kontaktní čočky. A naprosto laciné dialogy a podprůměrné herecké výkony. Přitom jsou ve scénáři prvky, které by z toho mohly udělat něco zajímavého. (Jinak jsem netušil, že andělé v nebi nemají nic jiného na práci, než se učit kung-fu a nakopávat prdel těm padlým na Zemi.) ()

Galerie (24)

Reklama

Reklama