Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jerry Day (Gary Cooper) je nezodpovědný manžel, který nerad pracuje a raději se živý drobnými krádežemi a podvody. Jeho manželce Toni (Carole Lombard) se to nelíbí – touží po normálním životě. Ten se jim rázem změní, když se objeví Pennie (Shirley Temple), Jerryho malá dcerka, která doposud žila s rodinou jeho první manželky. (ilclassico)

(více)

Recenze (2)

Dale 

všechny recenze uživatele

Príjemný film s mojim obľúbeným Cooperom, tentoraz v nie úplne typickej kladnej úlohe. No hlavným plusom je rozkošná Shirley Temple. Filmy s malými deťmi veľmi nemusím, zvyčajne sú tam hrozne protivné, ale Shirley je úžasná a kým jej rovesníci ledva vybľabocú jednu krátku súvislú vetu, ona má neuveriteľné dialógy na úrovni minimálne o 10 rokov staršej postavy. Takúto dcéru by som chcel . :-) Záver je síce taký nemastný-neslaný, ale celkový pocit mi to až tak neskazilo. 70% ()

Wiliem 

všechny recenze uživatele

Ne zrovna moc povedený film. Příběh zloděje Jerryho (G.Cooper) a jeho družky Toni (C.Lombard) který si žije nad poměry ale to jen díky tomu že okrádá druhé. Jednoho dne se to alespoň z části změní, to když se ujme opatrovnictví jeho pětileté dcery, to když zemřela její matka. Film, který toho po stránce příběhu moc nenabízí, spíše naopak je to celé jen těžko uvěřitelné. 50%. ()

Reklama

Reklama