Reklama

Reklama

Bane

všechny plakáty
Trailer

Obsahy(1)

Doktor Murdoch a jeho pomocníci držia v cele testovacieho zariadenia 4 unesené ženy, ktoré sú vystavované fyzickému týraniu a emočnému vydieraniu.
Na ich telách sa postupne objavujú záhadné znaky - časové odkazy kedy budú zavraždené. Len Katherine sa dokáže vzoprieť, zlikvidovať väzniteľov a dozvedieť sa šokujúcu pravdu. (petrik11)

(více)

Recenze (5)

Deacon59 

všechny recenze uživatele

Na tomhle filmu je skoro všechno špatně. Jediné co jakžtakž funguje je jakási pointa, která je i celkem originální. Bohužel herecké výkony a velmi laciný look, vše sráží dolů. To by člověk nevěřil, že stačí k natočení filmu pletivo a pár prostěradel. ()

ricci.s odpad!

všechny recenze uživatele

Tak toto bola riadna hlúposť. V celom filme sa nič zaujímavé nedeje, nemá to ani príbeh, ani myšlienku, ani pointu, ani rozuzlenie, jednoducho celé o ničom. Maximálne musíme vkuse čumieť na vreskot štyroch nesympatických ženských. Tak toto rozhodne nie! ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Scénárista by se měl naučit vytvářet příběh a vyprávět ho a ne jen na sebe vršit samoúčelné scény, které pointa jen horko těžko poslepuje dohromady, střihač by se měl naučit jednotlivé scény zkracovat a gradovat a ne se v nich rochnit až za únosnou mez a nenechat tak film narůst do nesnesitelné délky (což v případě půlhodinového závěru skoro až bolí), herci a herečky by se měli naučit pokusit se kýčovité a stereotypní postavy, jež jim jsou předhozeny, ozvláštnit nějakou realistickou netypičností a ne tento charakterový stereotyp ještě podtrhovat a přistupovat na něj, trikař by se měl naučit namíchat alespoň trochu realisticky zbarvenou krev. A režisér, ten by se měl snažit všechny a celý film nějak slušně ukočírovat. Naneštěstí ve všech případech zápory převažují a v případě režiséra točícího vlastní scénář dublují. Film je nudný, nezáživný, zbytečně dlouhý a tuctový. Aniž by si něco z toho doopravdy zasloužil. Ale abych jen pořád nehanil. Představitelka hlavní hrdinky ze sebe nějaké to herectví vydoluje, není v tomhle ohledu (na rozdíl od vědcova asistenta) nijak ztracená, stejně tak herec hrající vědce vedoucího výzkum je dost přesvědčivý a realistický, svou roli si docela užívá. A má to dobrou hudbu, která emocím a atmosféře filmu docela pomáhá, ale pro podobný film jí je snad až škoda. Obecně je ten film špatnej, má však jisté okamžiky a místa, která mě nutí ho, jak jsem měl původně v plánu, úplně neodstřelit. ()

petrik11 

všechny recenze uživatele

Ešte teraz, keď si spomeniem na tento film, ma strasie hrôza. Že som tento film pozeral a dopozeral. Nakoľko som k nemu robil titulky, pozrel som si ho viackrát. Dúfam, že podobných "perál" ma osud úšetrí. ()

Reklama

Reklama