Reklama

Reklama

Jay Austin prodává ojetá auta. Ovšem pozor, mnoho lidí se už stalo obětí jeho úsměvů a ukvapených slibů. Po čase je však tím, jak musí neustále lhát a nosit falešnou masku, absolutně znechucen. A tak, zatímco opravuje kabriolet, se rozhodne získat zpět srdce své ženy, syna a celé sousedské komunity...
Jay Ausin je přesně ten druh prodavače ojetých vozů, kterého se všichni zákazníci obávají - nečestný a manipulativní, když vám prodává zajíce v pytli, nikdy mu nechybí zářivý úsměv. Ovšem díky okolnostem najednou Austin zjišťuje, že jeho způsob života je poněkud nešťastný a tak se snaží vše napravit. Během opravy kabrioletu se pod kapotou odehrává nevšední osobní proměna. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (7)

TheDarKnig 

všechny recenze uživatele

Vlastně skoro zcela souhlasím s augustinem, je to taková pohádka, je to amatérské (narozdíl od kendrickových dalších filmů tu opravdu jde poznat, že je to děláno na koleně :) a působí to jako agitka. Vše je strašně zrychlené, všichni se mění jako mávnutím proutku, ale když člověk pochopí, o co autorovi jde, a to ukázat, že víra hory přenáší. I když ne vždy takto lehce, ale kdo bude opravdu věřit, dostane se mu záchrany. Sice jsem na závěr určitě neměl ani trochu chut brečet (jediný rozdíl od augustina), líbilo se mi to. Ale na druhou stranu, rozhodně na pět jít nemůžu. Takže 4 ()

KrestanFilms 

všechny recenze uživatele

Tento film má přinést poselství. Zprvu se mi zdál trochu moc přehnaný - pohádkový. Do jednoho, byť dvouhodinového filmu je toho napráskáno až příliš... Teprve až když si člověk uvědomí, že na začátku filmu madam neměla bříško, takže v podstatě jsou to zachyceny jen podstatné okamžiky z cca půl roku... začne to hned znít reálně... Prostě - skoukni to taky a vytvoř si vlastní názor. Mě to svým způsobem i nakoplo... TIPseznam dalších křesťanských filmů. ()

dormouse odpad!

všechny recenze uživatele

Velmi naivní podobenství o tom, jak v Americe s poctivostí a vírou nejdál dojdeš. Pro nás z toho plyne několik velmi pozitivních závěrů. Za prvé.nežijeme v Americe, kde je populace tvořena (podle filmu) obézními lidmi kteří se velmi macešsky chovají kwe svému kardiovaskulárnímu systému a jejich IQ je vesměs bůhvíkolikátou odmocninou jejich obvodu v pase. Za druhé-že nežijeme v Americe, kde si náboženství pletou s kabaretem. Za třetí-že paní Austinová není tak šíleně tlustá, ale jen těhotná. Za čtvrté, že má film jeden humorný moment, kdy se Jay své manželce omlouvá za své chování a ona se vyděsí a zeptá se jej, zda umírá. Za pátě, že Alex Kendrick mnoho filmů nenatočil a pravděpodobnost, že se s ním jako režisérem ještě potkáte, je zanedbatelná. ()

powda 

všechny recenze uživatele

Film som prežíval od začiatku až po koniec. Dokázal ma niekoľko krát dojať či rozosmiať. Ale čo je najzásadnejšie, prinútil ma premýšľať nad sebou. Najväčší úspech je, keď sa filmu takéhoto typu vydarí jeho zámer. A v tomto prípade tomu bolo tak. ()

augustin43 

všechny recenze uživatele

tento film je bezpochyby nízkorozpočtový. Opravdu nízko. Nemá smysl psát o hereckých výkonech, režii, scénáři, výpravě apod. protože je to celé o něčem zcela jiném. Nejdříve mě to moc nebavilo, ale tak od půlky filmu jsem slzel až dokonce. Asi mi něco spadlo do oka. Nevěřící ale zřejmě neosloví. Je to taková křesťanská pohádka. Kdo věří v takové pohádky a inspiruje se jimi ve svém životě, žije jako v pohádce. A kdo žije v takové pohádce, získává skutečný život. Kdo nevěří a neinspiruje se, nemá nic. ()

Angel7 

všechny recenze uživatele

veľmi súhlasím s augustin43 Tento film som chcel preklikať pretože som nebol presvedčený, že či chcem niečo podobné vidieť. Stalo sa niečo na čo som nebol pripravený. Nielen že som sa rýchlo vrátil na začiatok filmu, ale pozeral som ho až do konca, a tiež zo slzami v očiach - keď som telefonoval s mojou životnou láskou, tak sa ma 2x pýtala či sa mi niečo nestalo. A stalo sa. Bol som hlboko oslovený a podobne ako to už niekto komentoval - musel som sa aj ja pozrieť na svoj život ešte z inej perspektívy. Áno krásna rozprávka, ktorú chcem žiť aj ja!!! Kto nezažil ťažké chvíle v živote, tak si myslím, že nepochopí... ()

Reklama

Reklama