Reklama

Reklama

Jeff Dunham: Spark of Insanity

(pořad)
USA, 2007, 80 min

Scénář:

Jeff Dunham

Účinkují:

Jeff Dunham
(další profese)

Obsahy(1)

Druhé vystoupení známého amerického břichomluvce Jeffa Dunhama, které vyšlo na DVD. Obsahuje osmdesát minut plných scének ve kterých kromě Jeffa vystupují jeho oblíbené postavičky Peanut, Walter, Jose Jalapeno, Achmed the Dead Terrorist a Melvin the Superhero. Značná část tohoto vystoupení je dostupná na serveru YouTube a je možné, že je budete znát, ale styl Jeffa Dunhama a jeho břichomluvecké kvality zaručují, že i po několikátém shlédnutí se zhluboka zasmějete. (Plague.)

(více)

Recenze (95)

T-pack 

všechny recenze uživatele

"JeF F! DunHAAAM! .coom!" Spark of Insanity? Spíš Spark of Geniality! Jeff Dunham dokazuje, že i něco tak starého a předpotopního jako jsou loutky je schopné ovládnout svět. Dunham je jeden z největších komiků všech dob. Kam se hrabe 97 procent scénářů amerických komedií. Tenhle chlap je třída. A jeho loutky taky! A jo, málem jsem zapomněl. "I kill you!" ()

BuryGol 

všechny recenze uživatele

U prvního filmu jsem padal smíchy ze židle, u tohohle to nebylo jinak! Jeff ukázal, že je břichomluvec číslo jedna! Bubba J. mi tady vůbec nechyběl, Achmed je kapitola sama o sobě (prostě geniální) a Melvin mě nijak nenadchl. Nejdokonalejší jsou pořád Walter a Peanut, ale José Jalapeňo (on a stiiick) jim "šlape" na paty. ()

Reklama

Radiq 

všechny recenze uživatele

Hned na začátku mě trapně nasral: "Musím říct, že je to skvělé být tady v divadle v hlavním městě nejbáječnější země na světě - USA.", což bylo hodně vtěrný a navíc ne pravda. Ale jinak musím říct, že jsem se dost bavil. Ten úvod bez loutek byl trochu lepší, než s loutkama, ale u loutek se kromě těch keců dalo zabavit těma loutkama samotnejma. Je škoda, že pořád používal "ass", "fart" a "celebrity" vtipy, který mi přišly hodně slabé. Naopak někdy vyvalil takovej kameňák, že mě to lízlo kotletu. Obdivuju, jak dokázal mluvit 80 minut v kuse, z toho polovinu břichem, zapamatovat si text a dělat všechny ty věci. ()

riza-do 

všechny recenze uživatele

Neexistuje člověk, který by se u vystoupení Jeffa Dunhama nezasmál. Spark of Insanity je s asi nejznámější postavičkou Jeffa, Achmedem mrtvým teroristou, který se proslavil předně přes YouTube a byl posílán všemi směry. Druhé Jeffovo DVD se mi zdá o poznání lepší než první Arguing with Myself, už od úvodního prostřihu do postele rodiny Dunham, kde spoelčně s manželkou Jeffa, Jeffem leží i jeho loutky. José: "What you like to see my stick?" ()

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Ďalšie kultové dielko, ktoré nám predvázda kultového komika Jef f Dun Hama s jeho postavičkami. Oproti prvému filmu je tento lepši v tom že každá z jeho postavičiek je niečim výnimočná ako Achmed, ktorý je mŕtvy, Walter. ktorý je no walter sa až tak nezmenil ale preto ho máme tak radi takisto aj Peanuts a José jalapeno on the stick. tiež je tu Melvin the superhero. Každý výstup týchto postavičiek aj samotného jeffa je skvelý ale musím dať aj napriek tomu 4* a to už len s princípu a tiež preto lebo som tieto videá videl na youtube už dávnejšie a viem že keby som to videl celkovo ako teraz bolo by to za 5* ale na youtube som si každý výstup pozrel aspoň dvatsať krát a už to skrátka nebolo ono ale rozhodne je to kráľovská zábava a každému ju doporučujem. ()

Galerie (4)

Zajímavosti (2)

  • Pozadí scény se během představení s každou loutkou mění. (c.tucker)
  • V komentáři na DVD Jeff Dunham popsal, že loutka Melvin the Superhero Guy má upravené obočí tak, že se každé pohybuje vůči sobě opačným směrem. (c.tucker)

Reklama

Reklama