Reklama

Reklama

Dobrodružná plavba

  • Itálie La Leggenda Del Titanic
Itálie / USA / Španělsko, 1999, 82 min

Obsahy(1)

Elizabeth se se svým otcem a nevlastní matkou plaví na palubě krásné lodi. Mezi dalšími pasažéry je i baron, který se všemožně snaží dosáhnout toho, aby si ho Elizabeth vzala. Nejde mu ovšem o ni, ale jen o to, aby mu její otec povolil lov velryb. Elizabeth se tedy spojí s delfíny, kteří nechtějí dopustit, aby někdo velrybám ublížil. Další, kdo Elizabeth pomůže překazit baronovy plány, budou hodné námořní myšky a všichni psi, kteří jsou na palubě. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (5)

Pythonator 

všechny recenze uživatele

Nemůžu si pomoct, ale tahle blbina mi příjde místy zábavnější než Cameronův jedenáctioscarový Titanic. Záhada potopení Titanicu konečně odhalena:-) Může za to žraločí gang, který to dokázal prostřednictvím obrovské chobotnice s miniaturním mozečkem. Moje dvouletá dcerka tento film miluje. Vlastně je to jediný film, co ji zajímá. Ještě neumí mluvit a dost toho nechápe, ale něco magického na tomto filmu ji přitahuje a já ji musím pořád vysvětlovat, že se nemůže dívat tak moc na televizi. Krteček a jiné animáky pro nejmenší ji nudí a tohle chce každý den. Za mého prcka tedy 5, za mě 3. ()

Reklama

majo25 

všechny recenze uživatele

Animácia ešte ako-tak ujde, aj keď 3D-animácie provu lode, kostola a mostu pôsobia oproti 2D nezlučiteľne a aj neprirodzene. Príbeh je však strašná bieda. To ani nie je detská naivnosť, ale rovno stupídnosť, rovnaká, ako komunikácia ľudí zo zvieratami, niektorých oblečených (myši, žraloky s čiapkou) a niektorých zasa nie (psy, delfíny). A tie dialógy, prestrihy a vypointovania jednotlivých scén - niečo hrozné. O nude nehovoriac. Porovnateľné s ďalším talianskym animovaným šplechom - Titanicom. ()

Evzeni1 

všechny recenze uživatele

1.dabing ■■■■ Dabing České znění: Robin Pařík , Vojtěch Hájek , Lucie Trníková , Martin Janouš , Jaroslav Horák , Petr Oliva , Jolana Smyčková , Tomáš Racek , Adam Mišík , Andrea Nováková , Zbyšek Pantůček , Bohuslav Kalva , Dalimil Klapka , Martin Stránský , Ladislav Cigánek ☆☆ Překlad: Michaela Hudecová ☆ Výroba : Zdeňka Balcarová ☆ Zvuk: Martin Porubský ☆ Produkce: Milan Soták ☆ Úprava dialogu a režie českého znění : Hana Krtičková ☆ Pro Vapet Production vyrobila Saga TV, s.r.o v roce 2008. ()

uprchlice 

všechny recenze uživatele

Moc hezký oddechový animák plný srandy a zábavy. Nepostrádá to děj. Zážitek Vám zpříjemní dvě roztomilé myšky i fakt, že to je tak trochu kratší Titanic v animované verzi a se šťastným koncem. ()

Galerie (6)

Reklama

Reklama