Reklama

Reklama

Faith No More: Live at the Brixton Academy

(koncert)
všechny plakáty
Hudební / Dokumentární
Japonsko / USA, 1990, 60 min

Obsahy(1)

Záznam koncertu Faith No More z londýnské Brixton Academy, který se uskutečnil 28. dubna 1990 během doprovodného turné k jejich třetímu studiovému albu The Real Thing. Záznam vyšel na VHS, později v roce 2006 také na DVD spolu s kolekcí videoklipů Who Cares a Lot? Tracklist: 1. From out of Nowhere 2. Falling to Pieces 3. The Real Thing 4. Underwater Love 5. As the Worm Turns 6. Edge of the World 7. We Care a Lot 8. Epic 9. Woodpecker from Mars 10. Zombie Eaters 11. War Pigs. (J.Connor)

(více)

Recenze (7)

borsalino 

všechny recenze uživatele

Tak tohle je fakt mazec a koho alespoň oslovila tahle crossoverová partička Faith No More, nenechal si to ujít. Právě dnes ráno jsem dlouho přemýšlel, co by mě trochu nakoplo do poněkud pomalu rozjetého dne. Až jsem na to přišel a šoupnul to do přehrávače a den se najednou změnil k nepoznání. Jak říkám, mazec, mazec, mazec... ()

reky 

všechny recenze uživatele

Výborný koncert jedné z nejoriginálnějších kapel posledních 20 let. Setlist je složen hlavně z písní z přelomového alba The Real Thing. Celé sestavě podporované rytmickou sekcí Bordin/Gould vévodí tehdy dvadvacetiletý frontman Mike Patton, který podává skvělý pěvecký výkon doplněný obrovskou energií. Již od úvodní písně má koncert spád, není zde slabé chvilky. Kromě největších hitů Epic a From out of Nowhere zaznějí i instrumentálka Woodpecker from Mars, kde se vyřádí hlavně basák a bicman, a War Pigs - cover od Black Sabbath. ()

rigby 

všechny recenze uživatele

Obrovská nálož energie zdůrazněná neuvěřitelný hlasovým výkonem Mikea Pattona. Od prvních taktů je to jízda a nezvolňuje ani na chvilku. Jeden z koncertů, které bych chtěl vidět naživo. ()

pothead23 

všechny recenze uživatele

No proste fakt megamazec... Lepsi zivak jsem nevidel a to jsem toho videl... Cloveka stve ze tam tehdy nebyl :)))) FNM v nejlepsi forme. Majkovi je tam 23 nebo kolik a podava neuveritelny vykon. Jim Martin hraje na kytaru jako buh. Co vic si prat. ()

Reklama

Reklama