Reklama

Reklama

Robinson Crusoe on Sin Island

všechny plakáty

Obsahy(1)

Kdo by neznal osud Robinsona Crusoe, legendárního trosečníka z neobydleného ostrova kdesi uprostřed oceánu. V našem příběhu přichází nejprve Robinson do domu spisovatele Daniela Defoa, aby mu prostřednictvím deníku vyprávěl o svých zážitcích. Na cestě do Ameriky, kam byl nucen uprchnout po zabití přítele v sebeobraně, Robinsonova loď ztroskotala u neobydleného ostrova. Robinson jako jediný nehodu přežil, a na ostrově strávil dalších devět let svého života. Dlouhou dobu mu byly společníkem jen vzpomínky, až devátého roku jeho samoty konečně zakotvila u ostrova pirátská loď. (dopitak)

(více)

Recenze (4)

dopitak 

všechny recenze uživatele

Tak nevím, co bylo zač, těch sedm uživatelů, kteří hodnotili Robinsona na ostrově hříchů přede mnou. Jedná se totiž o zcela nedůstojný brak žánru, se kterým asi většina z nás na csfd nebude mít větší zkušenosti, silně nadsazené hodnocení by tomu alespoň napovídalo.___Celkem se dočkáme sedmi "Píscén", které jsem si (uvádím pochopitelně bez dalších podrobností či osobních poznámek) ohodnotil v kontextu svých dosavadních filmových zkušeností následovně: 1)**2)*3)***4)**5)***6)**7)***____ U produkce společnosti Private bych čekal lepší výpravu, zkušenější střih a hlavně alespoň o něco kvalitnější scénář. Já vím, že u porna nebývá děj to hlavní, ale přeci jen vidět během sto minutového filmu sedmkrát (7x!) stejnou scénu, jak Robinson střílí z pistole, je trochu moc. Český dabing, to je pak kapitola sama pro sebe. Mohlo to přitom dopadnou líp, kdyby se česká produkce omezila jen na překlad dialogů mimo "Píscény" a vzdychání a ostatní zvuky nechala z originálu. Člověka, co psal české dialogy, doporučuji nechat vyšetřit a bez ohledu na výsledek dlouhodobě hospitalizovat. A zvukaře a režiséra, kteří absolutně nerespektují, že prostě holka s plnou pusou nemůže říkat "jo, jo, to je ono", přeřadit k městským technickým službám na pozici metař-intelektuál a vrazit jim na cestu koště, však vy víte kam.___Jako komedii můžu doporučit, pokud ale hledáte spíš lechtivější film na červené večery pod lampou, raději se tomuhle škváru vyhněte obloukem. ()

choze 

všechny recenze uživatele

Piráti (z Karibiku) jak je dětičky neznáte. Kvalitní výpravná záležitost s pěknými holčinami, ve které jsem poprvé zaregistroval božskou Jennifer Stone. Dopitak: Ale no tak :) scénář? dabing? :D ()

Paity 

všechny recenze uživatele

Skutečně netradiční "ztroskotanci" a "ztroskotankyně", jak je neznáte, nebo jste si je spíše ano nedokázali představit. Teď se ale karta obrací. ()

HennessyVSOP 

všechny recenze uživatele

V pornu se jedná o velmi dobrý film, který stojí za shlédnutí. Nedosahuje sice ani z daleka na tematicky podobné Pirates od Digital Playground, ale i tak se jedná o to lepší na co můžete narazit. Kvalitní scenerie, kamera i herečky. ()

Reklama

Reklama