Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Dokumentární
  • Drama
  • Animovaný
  • Akční

Recenze (6 927)

plakát

MH370: Ztracené letadlo (2023) (seriál) 

Dokument, který vlastně není dokument, ale přeled všemožných konspiračních teorií. Děkuji nechci. Toto je typicky brakové-netflixovské.

plakát

Hamburger Hill (1987) 

Vážně tohle ne. Dvě hodiny filmu, z toho 80 procent žvatlání o kulaté kostce. Naprosto nesourodé, nikam nesměřující, jak tohle může dostat více než dvě hvězdy, nechápu.

plakát

Rampage Ničitelé (2018) 

Dobrá zpráva je, že Dwayne Johnson už se začíná pomalu učit skutečně hrát. Za to a za efekty "mazlíčků"dávám tři hvězdy. Jinak je to samozřejmě jednohubka na dlouhé podzimní večery.

plakát

K zemi hleď! (2021) 

Tohle mě vůbec neoslovilo. Jennifer Lawrence totální otravná a nudná histerka. Scénář něco mezi komedií, satirou a sci-fi, splácené ve stylu pejsek a kočička vaří dort. Tohle se vážně nepovedlo. Potenciál to mělo, ale Netflix to jako obvykle zvoral.

plakát

Neskutečná Anna (2022) (seriál) odpad!

Já vám řeknu, co je na tom odpad! Scénář, který nemá vůbec spád a nudí te se a pak hlavní postava Anna. Její představitelka nehraje. Patrně nemá ani mimické svaly v obličeji. Tváří se pořád stejně, pořád stejně na facku. Někoho tak nesympatického jsem dlouho neviděl. Koukal jsem se na její filmografii a ta osoba "hraje" ve všem pořád stejně! Neskutečné. I v Mlčení jehňátek jsem Hanibalovi fandit víc, než této nudné a otravné osobě.

plakát

Rozhněvaný muž (2021) 

Patrně jeden z nejlepších filmů Jasona Stathama. Mělo to spád, temnotu hlavního hrdiny. Sice tak o 25 minut to mohlo být kratší, ale jo, beru to. Čtyři hvězdy sem patří. Tohle Jasonovi sedlo.

plakát

Tým zabijáků (2019) 

Tohle bylo skoro typicky netflixovsky slabé. Scénář o ničem, herci nevýrazní, hlavní "hrdina" ufňukánek. Nic pro mne.

plakát

Život a doba soudce A. K. (2014) (seriál) 

Začátek vypadá slibně, problé je, že i když se David Švehlík na to hodí, hraje pořád stejně. Není schopen vystoupit z role soudce v soudní síni a mám pocit, že soudí i na záchodě nebo s holkou v posteli, ba dokonce když je pod vlivem. A tam právě nastává ta nuda. Jitka Čvančarová, kterou obyčejně nijak nemusím, hraje vlastně lépe. Bartoška vysoký standard. Chybí tomu ale větší zápletka. Občas to vyplní jeho asistentka, občas Laura, která nestojí za řeč, občas kamarád policajt, který pobaví. Je to ale málo, přitom se dalo ze seriálu vytlouct tolik.

plakát

Matka versus android (2021) 

Typicky "neflixovské". Jednou jsem se podíval, nadšení vyprchalo po 30 minutách. Opět klasika bílá holka, černý kluk, spolu dítě, on je guma, který vše podělá, ona kosí zombíky po císaři i s dítětem v ruce. Nepřesvědčivé, scénář chabý, opět veliké nic, co v životě není již důvod opakovat. Smutné.

plakát

Město strachu: New York versus mafie (2020) (seriál) 

Tomuto můžu dát jen čtyři hvězdy za atmosféru a dobové záběry. Jinak jako, že mafii utáhnuli na tom, že se pět kmotrů sešlo někde na předměstí? WTF To je tedy důkaz stačící minimálně na jedno doživotí? Vůbec nic nevysvětlili a vše tak vyšlo do ztracena.