Reklama

Reklama

Špinavé práce

(pořad)
  • Česko Špinavá práce (více)

Obsahy(1)

Napadlo vás někdy, zkusit si opravdu špinavou práci? Zkusit si brodit se po kolena ve věcech, kterých se štítíte, ve věcech, které si hnusíte, nebo třeba ve věcech, o kterých jste ani neslyšeli? A když už vás napadlo, že takovouto práci budete dělat, nenapadlo vás, si za zdokumentování vaší nechutné činnosti, vyinkasovat těžkej balík? Jak se zdá Mika to napadlo. Jako naprostý zelenáč se pouští do těch nejšpinavějších prací, jaké Amerika nabízí. Co dodat? Snad jen jednu z nejčastějších seriových hlášek : Fuj! (Sidmar)

(více)

Recenze (93)

carl.oesch 

všechny recenze uživatele

Až překvapivě dobře ukázané práce a činnosti, které se v "normálních" filmech nějak tak neobjevují, ačkoliv jejich přínos (tedy ten neodiskutovatelně skutečný) je podstatně vyšší, než ty činnosti, které nám autoři tzv. normálních filmů vesměs nabízejí. Jediné, co mi vadí, je název. Výraz dirty se prostě nehodí. Dirty jobs jsou práce a činnosti úplně jiné, navenek uhlazené a voňavé a špinavé v pravém smyslu tohoto slova. Novináři, reklamní agenti, neschopní - zejména pak čeští filmaři, "zaměstnanci" řady naprosto zbytečných neziskovek, nejrůznější úředníci na všech stupních, většina kritiků, aktivisté ať už zelení, duhoví, nebo všichni ostatní - to jsouopravdové dirty jobs. ()

Socom 

všechny recenze uživatele

Môj obľúbený TV seriál s nenapodobiteľnými hláškami Mika Rowa.Videl som strašne moc dielov tohto seriálu na Discovery a nikdy som sa nenudil. Nieje na ujmu ukázať podaktorým ľuďom, čím sa niektorí ľudia musia živiť, aby naša spoločnosť ako taká mohla fungovať. Všetkým, ktorý takúto prácu vykonávajú..klobúk dole.10/10 ()

Reklama

Judy24 

všechny recenze uživatele

Hrozně odporné, ale nemůžu se zbavit dojmu, že je to i zajímavé. Dozvěděla jsem se už spoustu nových věcí, což jsem nečekala. Mike Rowe je geniální. Umí člověka krásně poučit a přesvědčit o tom, že všechny lidi, se kterými v pořadu pracuje, bychom měli obdivovat. Proč tu práci dělají? "Někdo to udělat musí..." A je to čistá pravda. ()

peiton 

všechny recenze uživatele

Chlapík Mike,moderátor a hrdina v jednej osobe je mi veľmi sympatický.Už len preto,že má guráž,nebojí sa ,,vziať do rúk" aj tú najšinavšiu prácu a ide do toho na plný plyn.A teda,že má odvahu.U mňa má plus a boduje na plnej čiare.Relácia ktorá nás privádza k myšlienke,že nie každá práca je podľa našich predstáv a nie každý má na výber čomu sa v živote bude venovať.Nepriamo poukazuje na fakt vážiť si viac toho čo máme a byť trocha skromnejšími v rámci práce.Vždy sa na ňu rada pozriem,ak mám čas v pohodlí môjho domova. ()

Elleannie 

všechny recenze uživatele

Zajímavé nahlédnutí do pracovní náplně lidí, kteří se nebojí ušpinit si ruce (a mnohdy i celé tělo). Ne každý by zvládl uklízet holubí trus či okovat koně. Samozřejmě všechno se dá naučit, jen ne každý to chce dělat. Musím uznat, že Mike je docela přizpůsobivý a zručný a všechno si zpříjemňuje dobrým humorem. ()

Galerie (23)

Zajímavosti (4)

  • Několik z nejsmrdutějších míst, kde Mike pracoval, je vepřín, továrna na recyklaci ryb, jeskyně se 40 miliony netopýrů, kompost na krocaní farmě nebo dodávka sbírající přejetá zvířata ze silnic. (konvax)
  • Pořad byl třikrát nominován na cenu Emmy pro nejlepší reality program. (konvax)
  • Mike Rowe často tvrdil, že táto relácia by bez neustáleho posielania nápadov od divákov nefungovala, avšak už pred začatím si spravil dlhý zoznam pracovných miest, ktoré by stačili na prvé tri série. (Greenpeacak)

Reklama

Reklama