Reklama

Reklama

Blackmore's Night: Castles & Dreams

(koncert)
Hudební / Dokumentární
Německo, 2005, 115 min

Obsahy(1)

Konzert Burg Veldenstein - Burg Neuhaus 2004 1. Intro
2. Cartouche
3. Queen For A Day I
4. Queen For A Day II
5. Under A Violet Moon
6. Minstrel Hall
7. Past Times With Good Company
8. Soldier Of Fortune
9. Durch den Wald zum Bach Haus
10. Once In A Million Years
11. Mr. Peagram's Morris And Sword
12. Home Again
13. Ghost Of A Rose
14. Mond Tanz / Child In Time / Mond Tanz
15. Wind In The Willows
16. Village On The Sand
17. Renaissance Faire
18. The Clock Ticks On
19. Loreley
20. All For One
21. Black Night
22. Dandelion Wine / Jo Jo Bizarre Adventures
23. Credits (rotel)

(více)

Recenze (4)

liquido26 

všechny recenze uživatele

Nádherná hudba, kterou si pouštím vždycky, když si chci odpočinout od rocku a metalu. Ritchie Blackmore je ve formě a vypadalo to, že všechny své hvězdné manýry nechal doma, Candice skvěle zpívá a občas se jí povede nějaká hláška mezi písničkama. Celkově vzato krásný koncert. ()

Tyckin 

všechny recenze uživatele

Troufám si říct že se jedná o vrcholný záznam za celou dobu existence kapely, výborné složení skladeb i jejich provedení, překrásná podívaná! Měl jsem tu čest je živě vidět tuším 3x a za absolutní vrchol považuji Lucernu 2006, tam byla skladba písní prakticky totožná a šlo o neskutečný zážitek, který pokazil akorát trošku zvukař (malinko to přehnal), nicméně ani Býkov 2008 rozhodně nezklamal a i tam jsem se výborně bavil. Od té doby to myslím jde jen a jen z kopce a pokud chce někdo vidět a slyšet jejich nejlepší kousky "pod jednou střechou", toto DVD je ideální variantou. ()

lioncel 

všechny recenze uživatele

pro mě tohle byla pecka .. dost dlouho jsem nemohl strávit odchod blackmora od deep purple .. ignoroval jsem jeho další hudební kroky a kašlal na tu jeho přeměnu v trubadúra .. až jsem jednou z nudy objevil ve slevě tohle dvd a řekl si, že se jako jen tak podívám … kdo umí - tak umí a je jedno jestli to řeže natvrdo nebo trochu jinak .. blackmore mě usadil tím nejlepším způsobem .. samozřejmě, že mi měknou kolena, když se občas utrhne a dá připomenout hluboký purpur, ale ono je to dobré celé …. kouzelné je vyprávění v bonusu o tom, jak se dali dohromady s candice - je to pořád ten náš tvrdý rocker každým coulem .. i když si vezme na sebe historický mundůr a komické střevíce … ()

mira.l 

všechny recenze uživatele

A tak tohle by šlo. To by sakra šlo. Na nějakém starém hradě (jakých máme třeba u nás celkem dostatek) uprostřed léta to musí být krásný zážitek. ()

Reklama

Reklama