Reklama

Reklama

Tři sestry - 20 let naživu

(koncert)
všechny plakáty
Hudební / Dokumentární
Česko, 2005, 120 min

Obsahy(1)

Playlist: 01. Intro-vlachovka
02. Ztráta imunity (Aids)
03. Veselý rokenrol
04. Hrábě
05. Homosexuál
06. Ta naše rytmika
07. Aida
08. Už koluje fáma
09. Konec Bulla Máchy
10. Pijánovka
11. Sovy v mazutu
12. Pépa motokář
13. Dederon
14. Šlupka
15. Pumpa
16. Kelti I
17. Kovárna III
18. Alkohol je
19. Venda
20. Bohužel
21. Trageédie JRD Čifáre
22. Jéjéjéjéjé
23. O strašlivé vojně s Turkem
24. Budapešť
25. Metalice
26. Nechci do ústavu
27. Život je takovej
28. Zelená
29. Mexiko
30. Kovárna I
31. Průša
32. Modlitba pro partu (diseman)

(více)

Recenze (31)

arcticsky 

všechny recenze uživatele

Tři sestry svou oslavu vzaly "od podlahy" - se spoustou hostů, bezva zvukem, světelnými efekty i s ohńostrojem nakonec. Kapelu znám 25 let - byl jsem i na jejich prvních koncertech okolo roku 85 - 86. Fanánkovo recesistické texty mne vždy bavily a poněkud "rozevlátá" hudba i lehce falešný zpěv k pub rocku v pohodě patří.....80%.... ()

Terva 

všechny recenze uživatele

Jen žijte !!! Pumpa na dálnici prázdný mžourám z oken odbila půlnoc a dochází mi palivo nepospíchám auto sunu krokem šetřím zbytky par a tu v místech kde včera byly lesy pumpa svítí i s velkou myčkou nalevo je to zvláštní že člověk nevšimne si taky maj tu bar Láďa Padrůněk se krčí u lahváčů hůl ho podpírá z nabídky jídel Petr Novák právě dlouze vybírá u kasy Mejla se cvičně snaží sbalit novou pokladní Zuzana N. jak na jmenovce stojí - je tu jen pár dní a jak jsem v šoku nenápadně platil Miki Volek mi umyl zbylá okna za mými zády se mihnul Milan Chladil už chci prosím ven ale vidím že Karel Zich mi nese cedulku s jménem a v hlavě se mi rovná že jsem usnul v tom nekonečným lese takže dobrý den Láďa Padrůněk se krčí u lahváčů hůl ho podpírá z nabídky jídel Petr Novák právě dlouze vybírá u kasy Mejla se cvičně snaží sbalit novou pokladní Zuzana N. jak na jmenovce stojí - je tu jen pár dní -------------------------------------------------------------------------------- ()

Reklama

Smok 

všechny recenze uživatele

Nedá sa mi dať menej ako 5, ku sestrám mám srdcový vzťah už dobrých 15 rokov. Fanánek je pán textár, hudobník a recesista. Navyše playlist tohto dvd je výborne zvolený, koncert má šťavu a krásne odsýpa. To sa snáď ani nedá spočítať, koľkokrát sa mojim rodným mestom v skorých ranných hodinách ozývalo povestné: " Život je takovej...." ()

Oyer 

všechny recenze uživatele

Koncerty, ani hudbu na csfd zásadně nehodnotím. Toto je výjímka. Tři sestry je nejen má nejoblíbenější hudební skupina, ale celkově jedna z nejpříjemnějších záležitostí v mém životě. Něco absolutně víjímečného. Jejich koncerty mě nabijou na několik dalších týdnů dopředu... Všechny tyto výběrové songy v tomto playlistu znám nazpaměť a vždy na ně pařím s pivkem v ruce a s patřičným trikem s trojkundou na sobě :-)))... Tyto písničky se nikdy neohrají. ()

Pítrs85 

všechny recenze uživatele

Už koluje fáma, že ztratili jsme klíče. A kdo nepije s náma, bude brzo... v píče! Už koluje fáma, že otočíme rundu. A kdo nepije s náma, ta ať ukáže... kundu! Už koluje fáma, že exáč to je hračka. A kdo nepije s náma, to je pěkná... sračka! Už koluje fáma, že vzbudili jsme smrt. A kdo nepije s náma, to je pěknej... zmrd, zmrd! Už koluje fáma, že nám není rovno. A kdo nepije s náma, ví o životě... hovno! Výbordelnej koncert, skvělý hosté a vychytaná atmoška. Sestry jedou dál, i když maj od tohohle koncertu na zádech další křížek. Fanánek na Hrad! ()

Zajímavosti (1)

  • Na koncertě jsme také mohli vidět hudební skupiny Divokej Bil a Wohnout. (Jeza07)

Reklama

Reklama