Reklama

Reklama

The Matarese Circle

všechny plakáty
? %
Thriller / Akční / Drama / Mysteriózní
USA, 2018

Obsahy(1)

Scofield (Denzel Washington) a Taleniekov (Tom Cruise) si jako agenti dvou znepřátelených zemí šli po krku už léta. Oba mají špičkový výcvik, talent pro špionáž a dost pevné nervy na zvládnutí úkolu, který je přinutí spojit síly a odsunout do pozadí fakt, že jeden druhému přísahali smrt. Pouze tito dva muži totiž mohou zničit mezinárodní společenství zabijáků známé jako Matareseův kruh. (3DD!3)

(více)

Diskuze

Ludo444

Ludo444 (hodnocení, recenze)

Tom Cruise jako Serpent a Denzel Washington jako Beowulf Agate? Na to sa len hodí zvolať, nééééééééé! To radšej nech sa od tej predprodukcie ďalej ani nepohnú.

kobe6

kobe6 (hodnocení, recenze)

prave...me to prislo jako trochu slabsi filmy...kor kdyz byly po famoznim Francu Lucasovi:)

HUMOOOO

HUMOOOO (hodnocení, recenze)

ako pomôcť? ved denzel točí stále super filmy. viz. Kniha prežitia,únos metra 123,ale to je zase vec názoru

kobe6

kobe6 (hodnocení, recenze)

sledovat....doufam ze denzel chyti nekde druhy dech...tenhle projekt by mu mohl pomoct

 (hodnocení, recenze)

podle imdb The Matarese Circle -2011 ,se film přesouvá na rok 2013

GodComplex

GodComplex (hodnocení, recenze)

S Matarese Circle to momentalne nevypada moc ruzove. Cruise zacal picovat do scriptu, na coz Cronenberg vazne neni zvedavej a tak se radsi vrhnul na nataceni uplne jineho filmu - Cosmopolis. Film o mladem multimilionari, ktery jezdi po New Yorku v limuzine aby se dostal ke kadernikovi, kde se necha ostrihat :)

Petrucci

Petrucci (hodnocení, recenze)

Tom Cruise jako tajný ruský agent? Když už nic jiného, tak to bude alespon zajímavé... pevně však doufám, že i kvalitní:-))

Příspěvek byl smazán administrátorem.

andrewz

andrewz (hodnocení, recenze)

Názor nikomu neberu, jen bych připomenul, jak výborně si Cruise poradil se zašedivělým zabijákem Vincentem v Collateralu. Odtud už schází jen chytnout ten správný akcent a je vystaráno! Tom je dostatečně silná osobnost (ačkoliv s ním v jistých názorech ne zcela souhlasím) a svým rolím nemálo obětuje, takže spolupráci s Cronenbergem, jehož poslední dva snímky nemůžu než chválit, jedině vítám.

LeG!oN

LeG!oN (hodnocení, recenze)

No k těm vydařeným bych přidal ještě aspon Minority Report, Válka světů či Vanilkové nebe, ale je to samozřejmě věc názoru. DOkonce bych spíš řekl že mi u Cronenberga nesedí Denzel :). Mimochodem Cruise jsem si vůbec nedovedl představit ve Valkýře, ale výsledek byl poměrně pozitivní, tak se nechme překvapit..

mm13

mm13 (hodnocení, recenze)

môjmu pohľadu na tohto "herca" nemôže ublížiť ani ten najhrubozrnnejší bulvár, jeho impotento-scientologické excesy ma vôbec nezaujímajú, mne vadí ako herec, ktorý 3/4 filmov kde sa objaví kazí (česť výnimkam ako 4th july, Eyes Wide..., Magnolia či naposledy štek v Tropic Thunder) .. a v Cronenbergovi a ako Rusa si ho predstaviť pri najlepšej vôli nedokážem... ale aspoň sa mi nemôže stať, že budem sklamaný, iba ak príjemne prekvapený, rád sa nechám aj príjemne šokovať!

LeG!oN

LeG!oN (hodnocení, recenze)

Myslim že to všichni s Cruisem přeháníte. Nejspíš na vás má vliv bulvár, který špiní jeho osobní život. Je-li to pravda, nevim, ale jako herec je rozhodně kvalitní a kvalitnější než mnoho rádoby hvězdiček které se derou ze seriálů do aaa filmů, je to poslední dobou celkem nechutný hit. Já Cruisovi věřim.

mm13

mm13 (hodnocení, recenze)

preobsadiť Cruisea poprosím, ruského agenta nezahrá ani keď sa posere, chumajko!

]V[()Rt

]V[()Rt (hodnocení, recenze)

Poslední dva "normální" filmy "divného" Davida mi nedávají jinou moýnost, než se těšit. Navíc obsazení budí další naděje.

GodComplex

GodComplex (hodnocení, recenze)

Yea, konecne nejaky DC news... do tohohle kousku vkladam velke nadeje... Cronenberg + Denzel? .hmm, divna kombinace... podle poslednich zprav se navic Cronenberg sesel i s Tomem Cruisem aby probrali jeho pripadnou ucast... tenhle koktejl zacina vypadat hodne uchylne :)

Aristes

Aristes (hodnocení, recenze)

No nevím.. po pravdě mě tento film stejně jako všechny pozdní filmy Davida Cronenberga (od Pavouka) nějak nelákají. I když obsazení hlavní role nezní úplně špatně. Moje takové přání je, aby se David zase vrátil k těm svým dřívějším nechutnostem jako byl Videodrome,Nahý oběd nebo eXistenZ. Uvidíme,co z tohohle nakonec bude, zatím o tom filmu neznám žádné informace.

CheGuevara

CheGuevara (hodnocení, recenze)

Hmmm, napřed obsadili hlavní roli a pak si našli režiséra? No, to jsou mi ale podivné praktiky.

Související novinky

Cruise versus Washington

Cruise versus Washington

12.02.2009

Ode dneška můžete i v našich kinech posoudit, jestli uvěříte Tomu Cruiseovi převtělení se do nacistického důstojníka, a asi to nebude jeho poslední „zahraniční“ role. Právě totiž rokuje o roli v… (více)

Přísliby východního násilí

Přísliby východního násilí

09.10.2008

Zdá se, že špionážní thriller The Matarese Circle s Denzelem Washingtonem v hlavní roli má konečně režiséra. A je to jedno z těch rozhodnutí, které vás přinutí říct: „Tak tohle jméno bych nečekal...… (více)

Reklama

Reklama