Reklama

Reklama

Support Lesbiens - live

(koncert)
Hudební / Dokumentární
Česko, 2004, 138 min

Obsahy(1)

DVD přináší záznam koncertu populární české hudební skupiny. Koncert se konal 1. března 2004 v prostorách České televize před hrstkou diváků. Probíhal ve složení Kryštof Michal, Hynek Toman, Yarda Helešic, Jan Daliba a Tomáš Novák. Toto seskupení bylo u většiny skladeb doplněno o jedenáctičlenný komorní symfonický orchestr v čele s dirigentem Kryštofem Markem.

Během koncertu zazněly nejznámější písně z prvních čtyř alb, konkrétně se jedná o následující skladby:  01. Her Eyes
02. Apology
03. Gotta Get Home
04. Bet My Soul
05. Let‘s Just Sing
06. Nodding
07. Too Let My Son
08. Please Look At Me
09. Sweet Little Something
10. Wet Dream
11. Bubblebrown
12. So Deep In
13. September Rain
14. Feel U
15. Fight Club
16. Let‘s Dance
17. In Da Yard
18. Fisherman‘s Friends

Kromě záznamu koncertu obsahuje DVD i několik bonusů. Nachází se zde například fotogalerie (složená jak z promo fotek, tak i záběrů přímo z koncertů). Dále zde můžeme najít biografii a diskografii skupiny, texty jejich písní, několik videoklipů (Bet My Soul, Fight Club, Sweet Little Something, Tune Da Radio a Let‘s Dance) či záběry ze zákulisí. (fifi.m)

(více)

Recenze (5)

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Supporti v puvodnim slozeni patrily mezi moje nejoblibenejsi kapely dnes uz to taky neni to co bejvalo ale tady na tom koncerte padli fakt vsechny zasadni flaky takze u mne jasna volba 5* jako vysitych! ()

klima777 

všechny recenze uživatele

Spíš z nostalgie za léty dávno minulými (Medicineman byl hodně nedoceněn); krom toho, Kryštof Michal má stále velmi ohebný a příjemný vokální projev. ()

Houmi10 

všechny recenze uživatele

Moje nejoblíbenější kapela, poslouchám je minimálně od patnácti let až do jejich loňského rozpadu, ze kterého vznikla nová kapela PORTLESS v čele s Kryštofem Michalem a dalšími třemi členy Supportů ( René Rypar, Jan Daliba, Zbyněk Raušer ) Tento záznam koncertu bohužel není záznamem jejich klasických koncertů, ty bývají tvrdší, kytarovější, živější, toto je ale také povedená verze společně s orchestrem, což zní dobře a určitě tam tehdy padly všechny pecky Supportů včetně těch z tehdy posledního alba Tune Da Radio (2003) Dnes by to ještě bylo doplněno o hity z dalších alb (Midlife, Euphony and other advantures, Lick It, Homobot) Srdeční záležitost ***** Ale jak už jsem se zmínil, dnes už jedině PORTLESS ()

Reklama

Reklama