Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Je to pořad o počítačových hrách vysílaný na České televizi. K vidění je již několik let. Vystřídalo se několik moderátorů. Začal to koncem 90. let Roman Zach a potom Šárka Ullrychová. Ta si hlavně zakládala na tom, aby diváky nalákala svými zábavnými vstupy. Šárka uváděla Game Page 5 let a pak se do moderátorského křesla usadila jakási Masa. (duklak2)

(více)

Recenze (203)

Javert 

všechny recenze uživatele

Moderátoři povětšinou suší, recenze krátké => nic neříkající, většina reportáží zbytečných. Před pár lety, když ještě nebyl tolik rozšířen internet, jsem byl rád za to, že vidím jak hra vypadá "v akci". Teď pro mě tento pořad nemá již žádný význam. Jedna hvězda z celkových dvou za nostalgická sobotní poledne... ()

Švédy 

všechny recenze uživatele

Tenhle pořad je fakt tragickej. Občas mně přijde že jestli se na něj dívá někdo kdo hry nehraje a nerozumí jim, tak je bude i nadále odsuzovat, protože v tomhle "pořadu" ukazujou někdy i ty největší propadáky a způsob moderování a prezentace pořadu mi taky nesedí. Navíc pařani musej určitě plakat, když např. při recenzi mistři z game page neukažou ze hry ani Ň, ale jen trailery a neherní záběry...pak tomu daj 60% a jde se dál. Jo a ty recenzovaný hry maj tak 3 měsíce zpoždění. Vím že asi není lehký zkloubit natočení dílu s vydáním hry, ale tak když to nejde tak ať to nedělaj. Tenhle pořad by byl zajímavej snad jen kdyby ho moderátorka Máša moderovala bez oblečení...Hvězdičku dávám jen za snahu. ()

Reklama

Dado 

všechny recenze uživatele

Vystupovanie moderátorov bolo občas možno neprofesionálne a ich humor hraničil s trápnosťou, nič to však nemení na tom, že televízia jednoducho obsahovo podobný program popri tých všetkých navlas rovnakých vysielaných hlúpostiac potrebuje. To, že si väčšinu z tých informácií človek dokáže nájsť na internete a to aj skôr, je samozrejme platný argument, na druhej strane si však treba položiť otázku, čo z dnešného vysielania v televízií nedokáže človek nájsť aj na internete? (75%) ()

Sesonet 

všechny recenze uživatele

"Mezihry", které uvozují všechny recenze v tomto pořadu o PC a Konzolových hrách, jsou to nejhorší, co může současný herní magazín poskytnout. "Kradou" drahocenný čas pro kvalitní recenzování a o to, podle mě, především sledujícím jde. Recenze samotné obsahují pouze obrázky z her. Neuvidíte žádné konkrétní situace či novinky, které hry přináší. Redaktoři je pouze zmíní v rychlém a suchém výčtu a hurá na další "mezihru". ČT v tomhle opravdu šlape vedle, raději doporučuji Re-Play. ()

matt6 

všechny recenze uživatele

Hry mám veľmi rád a Game Page je jediny dostupný program o hrách, takze mi nezostáva nič iné ako pozerať. Krátke zábery z hier striedajú zdĺhavé, trápne a nezmyselné scénky, ktoré tomuto programu pre mňa uberajú minimálne 2 hviezdičky. Moderátori sú viac ako trápny, bez štipky hereckého talentu. Našťastie od prázdnin tohoto roku sa mierne zvýšila úroveň programu vďaka minimalizácii spomínaných hraných scénok. Snažím sa si nenechať ujsť žiadnu časť, ale celkový dojem je aj tak dosť mizerný. 30%. ()

Galerie (4)

Zajímavosti (4)

  • Vysílání a produkce pořadu byla v roce 2012 zrušena po 12 letech. (kukkik)
  • Úplně prvním moderátorem byl herec Roman Zach, jehož po roce vystřídala herečka Šárka Ulrichová. (ČSFD)
  • Pořad začínal jako měsíčník o délce 28 minut, od roku 2001 se vysílá každý týden. V té době měl každý díl pouhých 9 minut, s postupem času se délka pořadu zvyšovala, nejprve na 14 minut, později na 18. (ČSFD)

Reklama

Reklama