foto

Marie Málková

  • nar. 24.8.1983 (34 let)
    Podblanicko, Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Vystudovala pražskou konzervatoř. Už v průběhu studia hostovala a posléze byla v angažmá ve Východočeském divadle v Pardubicích, účinkovala na scénách řady pražských divadel (Divadlo na Vinohradech, divadlo Viola, divadlo Na Prádle, A Studio Rubín, Divadlo v Řeznické, Divadlo pod Palmovkou, divadlo bez Zábradlí, divadlo Palace, Komorní Činohra, Městská divadla pražská, která jsou v současné době její domovskou scénou. Byla dlouholetou moderátorkou televizního magazínu České televize o počítačových hrách Game Page.

Bioscop

Herecká filmografie

Filmy

2017 Miluji tě modře
2016 Případ pro lyžaře (TV film)
2015 Fotograf
2013 Donšajni
2012 Aplaus (TV film)
2007 O rodičích a dětech
O život
2006 Obsluhoval jsem anglického krále
2005 Rána z milosti (TV film)
2004 Hodný chlapec (TV film)
Kouzelný přítel (TV film)
2003 Společník (TV film)

TV seriály

2017 Kapitán Exner (TV seriál)
Osamělý mrtvý muž – 1. část (E01)
Specialisté (TV seriál)
Pod asfaltem (S02E13)
Labyrint (TV seriál)
Epizoda 3 (S02E03)
Epizoda 2 (S02E02)
2015 Stopy života (TV seriál)
Poslední návrat II. (S02E07)
Poslední návrat (S02E06)
2011 Čapkovy kapsy (TV seriál)
Závrať (E07)
Soukromé pasti (TV seriál)
Nezabiješ (S02E01)
2009 Comeback (TV seriál)
CzechSteh (S01E18)
2006 Ordinace v růžové zahradě (TV seriál)
Jsi moje tečka (S02E02)
Jsem naživu (S02E01)
2005 Ulice (TV seriál)
3 plus 1 s Miroslavem Donutilem (TV seriál)
Jako kočka a pes (S02E02)
Nadměrné maličkosti (TV seriál)
Milovníci aneb Naprosto nevydařené rande (S02E05)

Dokumentární

2015 Film o filmu Fotograf (TV film)

TV pořady

2016 Český lev 2015 (TV pořad)
1998 Game Page (TV pořad)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace