Reklama

Reklama

VOD (1)

Střepiny shrnují nejdůležitější kauzy uplynulého týdne a analyzují je v originálních reportážích. Poprvé byl pořad připravovaný redaktory zpravodajství vysílán v neděli 7. dubna 2002 a okamžitě se zařadil mezi nejsledovanější pořady TV NOVA. Úspěch je o to cennější, že nedělní prime time je opravdu „horkou půdou" z hlediska konkurenčního prostředí. (TV Nova)

(více)

Recenze (140)

GilEstel

všechny recenze uživatele

Přiznávám, že když pořad vzniknul, sledoval jsem ho opravdu pravidelně. Významné události a kauzy uplynulého týdne zde byly v rychlosti a uceleně analyzovány a komentovány. Pro mě jako mladého člověka to byl rychlý a snadný zdroj informací o světě kolem. Postupem času mi to ale přišlo stále slabší a rozsahově omezené. Některé věci jsem cítil potřebu znát podrobněji, jiné mě nezajímaly. Asi po roce jsem to přestal sledovat úplně. Rozhodně to ale špatný pořad nebyl. A jelikož běží jako jeden z mála celých 15let, asi nebude úplně špatný ani dnes. ()

Mo. 

všechny recenze uživatele

Konečně pořádná zpravodajská analýza na televizních obrazovkách nebo jen další publicistický bulvár? Tak se na to podívejme: Místo faktů spekulace, aféry často jednoduše vycucané z prstu, ani náznak snahy o objektivitu, zaručeně "nestranní" moderátoři, cool hollywoodská znělka vypadající jako z nějakého laciného thrileru, a typicky Novácký případ "investigativnosti", která si i tentokrát vzala dovolenou. -- Vhodné tak maximálně na zředění stolice. ()

Reklama

Laxik

všechny recenze uživatele

Zatímco Televizní noviny dělají z komára velblouda, Střepiny se vydaly trochu jinou cestou. Ty totiž nejdřív několik minut dramaticky kreslí komárovi dva hrby, aby posléze prohlásily, že i když tahle zrůda vypadá podivně, je to pořád jen komár, jakých lítají po světě tisíce. Na druhou stranu si Střepiny asi záměrně vybírají ty komáry-fenomény, u kterých se jejich bagatelizace dá považovat za rozumnou. Co si o tom ale myslet v hvězdičkách, to fakt netuším. ()

Yeah(c) 

všechny recenze uživatele

Áháá, toto je ten pořad na který, nalákán předchozí reklamou, jednou za čas mrknu doufajíc, že se dovím nějaké nové informace. Namísto toho však poslouchám pouze uplakané subjektivní dojmy oněch "redaktorů", nad nějakým žhavým tématem, jimiž provázejí celou reportáž a nakonec to rozsekne ta paní co to uvádí, jež si naprosto spontáně vylejvá srdíčko nad tím, jaké zrůdy mohli hodit miminko do popelnice, a jak ta matka co porodila a odešla vlastně ani není matka atp. Učebnicový příklad neprofesionality redaktorského sboru a zejména těch, kteří ty jejich sentimentální slinty kterými shazují reportáže v pořadu na opravdu nízkou úroveň pustí do vysílání. ()

Lottr odpad!

všechny recenze uživatele

Určitý druh zpravodajství, který nám ale do hlavy neustále tlačí jakýsi pošramocený názor TV Nova. Nemají být zprávy nestranné aby si každý vytvořil svůj vlastní názor?? Nemá to být jen zdroj informací bez nátlaku na rozhodnutí?? Nova určuje, kteří jsou ti dobří a kteří ti špatnín a půl národa jí to žere. Co tak následovat bílého králíka a vymanit se z nátlaku Novamatrixu? 51 procent???? Lidi, zamyslete se... ()

Galerie (13)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno