foto

Markéta Fialová

  • nar. 5.2.1971 (46 let)
    Praha, Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Hlasatelka a moderátorka Markéta Fialová jejíž profesní život je spjat především s komerční stanicí TV Nova se narodila 5. února 1971 v Praze. Vystudovala Fakultu sociálních věd Univerzity Karlovy, konkrétně masovou komunikaci. Ještě před svým nástupem do zmíněné televize započala kariéru novinářky v Mladé frontě, už před studiem vysoké školy však psala pro některé noviny či časopisy a dokonce spolupracovala s tehdy Československou televizí, která se následně změnila na současnou Českou televizi. V první polovině 90. let pak nastoupila na pozici moderátorky zpravodajství. Nejprve však na stanici Premiéra, dnešní FTV Prima, později pak přesídlila na svou TV Nova.Markéta Fialová je vdaná, má dvě dcery (Alma a Emma).

Suit "Paity" Up! As long as I've got m

Herecká filmografie

TV pořady

2016 Americká noc (TV pořad)
2013 Vaše volba (TV pořad)
2012 Cesta na Hrad (TV pořad)
Rok Václava Klause (TV pořad)
2011 Česko k neuvěření (TV pořad)
2009 Anno 2008 - 15 let TV Nova (TV pořad)
2007 ČR : SR Test národa 2007 (TV pořad)
2005 Víkend (TV pořad)
2003 Fakta (TV pořad)
Volejte Novu (TV pořad)
2002 Jsou hvězdy, které nehasnou (TV pořad)
1997 Zprávy TV Prima (TV pořad)
1994 Snídaně s Novou (TV pořad)
Televizní noviny (TV pořad)
1993 Premiéra zprávy (TV pořad)

Hudební videoklipy

2017 Michajlov: Konzum (hudební videoklip) - a.z.

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace