Reklama

Reklama

The Family Holiday

  • Slovensko Rodinné Vianoce
všechny plakáty

Obsahy(1)

Holiday Docovi sa naskytne šanca zdediť milióny.Podmienkou však je,aby dokázal Harriet, že žije poctivým rodinným životom.Keďže túto podmienku nespĺňa dohodne sa s Tomom a Amandou, že budú predstierať jeho deti.Elizabeth bude pre zmenu predstierať, že je jeho manželkou.Harriet sa chce o jeho pravom živote presvedčiť - prezlečená za sociálnu pracovníčku.Je však alergická na psov...lenže aj toho si Doc iba požičal. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (2)

BigDeal 

všechny recenze uživatele

Úplne typická televízna vianočná rodinná komédia- ničím neprekvapí, ale pri raňajkách rýchlo ubieha a keď nad ňou veľmi nerozmýšľate, tak vás miestami aj pobaví. ()

freddy 

všechny recenze uživatele

Tak tohle je velmi sympatický vánoční film, ze kterého je cítit ta správná vánoční atmosféra a ze kterého prostě vyzařuje pohoda a dobrá nálada. A přitom námět je velmi jednoduchý. Celé je to o jednom zlodějíčkovi, který se neživí poctivě a nyní má zdědit 20 milionů dolarů. Ale má to podmínku. Musí žít spořádaným rodinným životem a mít manželku, děti, zázemí a pořádnou práci. Pronajme si tedy patrový domek, na dvě volné děti shodou náhod narazí na ulici a vezme je domů i s potulným pejskem, práci získá lstí díky kamarádovi a manželku má představovat nic netušící atraktivní chůva. A zábava začíná. Zajímavý nápad se povedlo parádně převést do filmové podoby a já jsem jen zíral, jak zajímavý vánoční film se dá natočit. Jistě, lze namítnout, že všechno, co zde v komentáři popisuji, už bylo k vidění někde jinde, že se o originalitu nejedná. Ale když se to pospojuje, tak to neuvěřitelně drží pohromadě a když se k tomu připočte, že film se odehrává ve vánočním obdodí, tak prostě nelez mít jiné pocity nežli pocity nadšení. Tenhle film se mi tedy velmi líbil, bylo to zase něco nového a neotřelého a já tedy zaslouženě uděluji čtyři hvězdičky, protože tahle záležitost si je bezesporu zaslouží. ()

Reklama

Reklama