foto

Dave Coulier

  • nar. 21.9.1959 (57 let)
    St. Clair Shores, Michigan, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 Clean Guys of Comedy, The
2007 Family Holiday, The
Shredderman vítězí (TV film)
2006 Holky jdeme na to aneb putování tučňáků
Plastic Man (TV film)
2004 Jak Felix zachránil vánoce
2003 Stevensovi bodují (TV film)
1999 Třináctý rok (TV film)
1987 Méďa Béďa: Kouzelný let fešné husy
1982 Things Are Tough All Over

TV seriály

2016 Dream Corp LLC (TV seriál)
Fuller House (TV seriál)
2013 Jak jsem poznal vaši matku (TV seriál)
P.S. Miluji Tě (S08E15)
2012 The Jadagrace Show (TV seriál)
2011 Can't Get Arrested (TV seriál)
2009 Bob & Doug (TV seriál)
2005 Robot Chicken (TV seriál)
2003 Animal Kidding (TV seriál)
Teen Titans (TV seriál)
2001 Svět podle Jima (TV seriál)
1999 Detention (TV seriál)
1997 Extreme Ghostbusters (TV seriál)
George & Leo (TV seriál)
Head Over Heels (TV seriál)
1996 Nick Freno: Licensed Teacher (TV seriál)
1995 Neuvěřitelná dobrodružství Rudly a Koumáka (TV seriál)
1994 Burkeho zákon (TV seriál)
1993 Superman (TV seriál)
1992 Malá mořská víla (TV seriál)
1990 ABC TGIF (TV seriál)
America's Funniest People (TV seriál)
1989 Coach (TV seriál)
Free Spirit (TV seriál)
Rude Dog and the Dweebs (TV seriál)
1988 Slimer! And the Real Ghostbusters (TV seriál)
1987 Plný dům (TV seriál)
1986 It's Garry Shandling's Show (TV seriál)
The Real Ghost Busters (TV seriál)
1984 Muppet Babies (TV seriál)
Out of Control (TV seriál)
1982 Newhart (TV seriál)
1979 Scooby-Doo a Scrappy-Doo (TV seriál)
1962 The Jetsons (TV seriál)

Dokumentární

2016 Ghostheads
2008 Be Funny

TV pořady

2015 The Late Show with Stephen Colbert (TV pořad)
2008 Comedy Central Roast of Bob Saget (TV pořad)
2003 Jimmy Kimmel Live! (TV pořad)
Surreal Life, The (TV pořad)
2002 Opportunity Knocks (TV pořad)
1989 MMC (TV pořad)
1962 The Tonight Show Starring Johnny Carson (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace