foto

Dave Coulier

  • nar. 21.9.1959 (61 let)
    St. Clair Shores, Michigan, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 Clean Guys of Comedy, The
2007 Shredderman vítězí (TV film)
The Family Holiday
2006 Holky jdeme na to aneb putování tučňáků
Plastic Man (TV film)
2004 Jak Felix zachránil vánoce
2003 Stevensovi bodují (TV film)
1999 Třináctý rok (TV film)
1987 Méďa Béďa: Kouzelný let fešné husy
1982 Nikdo to nemá lehké

TV seriály

2018 Zase máme plný dům (TV seriál)
The Prom (S04E12)
Angels' Night Out (S04E06)
Oh My Santa (S04E01)
2017 Zase máme plný dům (TV seriál)
Here Comes the Sun (S03E18)
Fullers in a Fog (S03E17)
2016 Dream Corp LLC (TV seriál)
Zase máme plný dům (TV seriál)
Happy New Year Baby (S02E13)
Nutcrackers (S02E12)
Glazed & Confused (S02E09)
další epizody (7)
Robot Chicken (TV seriál)
Triple Hot Dog Sandwich on Wheat (S08E13)
2015 Děda se závazky (TV seriál)
My Amal (E06)
Mocné Magimeče (TV seriál)
2013 Jak jsem poznal vaši matku (TV seriál)
P.S. Miluji Tě (S08E15)
2012 The Jadagrace Show (TV seriál)
2011 Can't Get Arrested (TV seriál)
2009 Bob & Doug (TV seriál)
2007 Robot Chicken (TV seriál)
Yancy the Yo-Yo Boy (S03E07)
Squaw Bury Shortcake (S03E02)
2005 Robot Chicken (TV seriál)
That Hurts Me (S01E20)
Adultizzle Swizzle (S01E19)
The Sack (S01E18)
další epizody (4)
2003 Animal Kidding (TV seriál)
Teen Titans (TV seriál)
2001 Svět podle Jima (TV seriál)
1999 Detention (TV seriál)
1997 Extreme Ghostbusters (TV seriál)
George & Leo (TV seriál)
Head Over Heels (TV seriál)
1996 Nick Freno: Licensed Teacher (TV seriál)
1995 Neuvěřitelná dobrodružství Rudly a Koumáka (TV seriál)
Superman (TV seriál)
Jablko nepadlo daleko od Clarka (S03E08)
Plný dům (TV seriál)
Kdo vlastně jsem? II. (S08E24)
Kdo vlastně jsem? I. (S08E23)
Nepřišel (S08E22)
další epizody (13)
1994 Burkeho zákon (TV seriál)
Plný dům (TV seriál)
Vánoční past (S08E11)
Na šrot (S08E10)
Rychle a zběsile (S08E09)
další epizody (22)
1993 Plný dům (TV seriál)
Dokonalý pár (S07E13)
Rozdělte dvojčata (S07E12)
Zloděj kol (S07E11)
další epizody (25)
1992 Malá mořská víla (TV seriál)
Plný dům (TV seriál)
Šťastné a veselé (S06E12)
Nečekané návrhy (S06E11)
Nejsem D.J. (S06E10)
další epizody (24)
1991 Plný dům (TV seriál)
Jedna za všechny (S05E14)
Bezstarostná jízda (S05E13)
Muž měsíce (S05E12)
další epizody (27)
The Real Ghost Busters (TV seriál)
20,000 Leagues Under the Street (S07E04)
Attack of the B-Movie Monsters (S07E03)
Not Now, Slimer! (S07E02)
další epizody (4)
1990 ABC TGIF (TV seriál)
America's Funniest People (TV seriál)
Plný dům (TV seriál)
Šťastný nový rok (S04E13)
Samostatný rodič (S04E12)
Tajný ctitel (S04E11)
další epizody (25)
1989 Coach (TV seriál)
Free Spirit (TV seriál)
Rude Dog and the Dweebs (TV seriál)
Plný dům (TV seriál)
Za vším hledej ženu (S03E12)
Tátova holčička (S03E11)
Cirkusové narozeniny (S03E10)
další epizody (25)
1988 Slimer! And the Real Ghostbusters (TV seriál)
Plný dům (TV seriál)
Naše první Vánoce (S02E09)
Rande ve třech (S02E08)
Disciplína (S02E07)
další epizody (19)
1987 Plný dům (TV seriál)
Naše úplně první promo (S01E12)
Významných 30 (S01E11)
Místo pro Joeyho (S01E10)
další epizody (12)
1986 It's Garry Shandling's Show. (TV seriál)
1984 Muppet Babies (TV seriál)
Out of Control (TV seriál)
1982 Newhart (TV seriál)
1979 Scooby-Doo a Scrappy-Doo (TV seriál)
1962 The Jetsons (TV seriál)

Dokumentární

2018 Zenové zápisky Garryho Schandlinga (TV film)
2016 Ghostheads
2008 Be Funny

Režijní filmografie

TV seriály

2018 Zase máme plný dům (TV seriál)
The Prom (S04E12)
President Fuller (S04E07)
2017 Zase máme plný dům (TV seriál)
Surrogate City (S03E14)
2016 Zase máme plný dům (TV seriál)
Nutcrackers (S02E12)

Host

TV pořady

2015 The Late Show with Stephen Colbert (TV pořad)
2008 Comedy Central Roast of Bob Saget (TV pořad)
2003 Jimmy Kimmel Live! (TV pořad)
Surreal Life, The (TV pořad)
2002 Opportunity Knocks (TV pořad)
1989 MMC (TV pořad)
1962 The Tonight Show Starring Johnny Carson (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky