foto

Christina Pickles

  • nar. 17.2.1935 (82 let)
    Yorkshire, Anglie, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 Live at the Foxes Den
2011 Atlasova vzpoura: 1. část
2007 Family Holiday, The
2004 Kat Plus One (TV film)
2003 Král džungle 2
Sol Goode
2002 Julius and Friends: Yeti, Set, Go
1999 Poseidon's Fury: Escape From the Lost City
Valerie Flake
1998 Murder She Purred: A Mrs. Murphy Mystery (TV film)
Píseň pro nevěstu
Pondělí po zázraku (TV film)
1997 Zbraň davového šílenství (TV film)
Země dinosaurů 5: Tajemný ostrov
1996 No Easy Way
Romeo a Julie
Světlo mého srdce
1994 Legenda o vášni
Pomsta šprtů 4: Zamilovaní šprti (TV film)
1993 Twist of the Knife, A (TV film)
1992 Noční můra za bílého dne (TV film)
1989 The Hijacking of the Achille Lauro (TV film)
1988 Tales from the Hollywood Hills: Golden Land (TV film)
1987 Vládci vesmíru
1984 It Came Upon the Midnight Clear (TV film)
1976 Rush It
1974 Seizure

TV seriály

2017 Doubt (TV seriál)
The Return (E13)
I'm In If You Are (E11)
Finally (E10)
Griffinovi (TV seriál)
Emmy-Winning Episode (S16E01)
The Dating Game (S15E14)
2014 Break a Hip (TV seriál)
Rush (TV seriál)
2011 Jak jsem poznal vaši matku (TV seriál)
Návrat Nemravné dýně (S07E08)
2009 Jak jsem poznal vaši matku (TV seriál)
Fackodání 2: Facka vrací úder (S05E09)
2008 Smetánka (TV seriál)
2005 Medium (TV seriál)
2003 Dragnet (TV seriál)
Přátelé (TV seriál)
Dort (S10E04)
2002 Přátelé (TV seriál)
Jak Phoebe slavila narozeniny (S09E05)
Jak Rachel rodila – 1. část (S08E23)
Chlap s chutí do života (S08E18)
2001 Strážkyně zákona (TV seriál)
Přátelé (TV seriál) - herec, a.z.
Po svatbě (S08E01)
Svatba (2/2) (S07E24)
Svatba (1/2) (S07E23)
další epizody (5)
2000 As Told by Ginger (TV seriál)
Tucker (TV seriál)
Přátelé (TV seriál)
Kniha pod polštářem (S07E02)
1999 Get Real (TV seriál)
Přátelé (TV seriál)
Hříchy Rossova mládí (S06E09)
1998 Thornberryovi na cestách (TV seriál)
Přátelé (TV seriál)
Nejhorší Díkůvzdání (S05E08)
Jak se Ross přeřekl (S05E01)
Rossova svatba 2. část (S04E24)
1997 Přátelé (TV seriál)
Upoutaný Chandler (S04E03)
1996 Chameleon (TV seriál)
Přátelé (TV seriál)
Rossovy představy (S03E01)
Joey se stěhuje (S02E16)
Domácí video (S02E14)
1995 Cybill (TV seriál)
JAG (TV seriál)
1994 Dotek anděla (TV seriál)
Přátelé (TV seriál)
Loučení s babičkou (S01E08)
Složité vztahy (S01E02)
Správná pětka (TV seriál)
1993 Diagnóza vražda (TV seriál)
Chůva k pohledání (TV seriál)
1992 Laurie Hill (TV seriál)
Room for Two (TV seriál)
1991 Policie z Palm Beach (TV seriál)
Sisters (TV seriál)
Veronica Clare (TV seriál)
1989 Mancuso, FBI (TV seriál)
People Next Door, The (TV seriál)
1988 Roseanne (TV seriál)
1986 Matlock (TV seriál)
1985 Space (TV seriál)
1984 To je vražda, napsala (TV seriál)
Who's the Boss? (TV seriál)
1982 Rodinná pouta (TV seriál)
St. Elsewhere (TV seriál)
1978 The White Shadow (TV seriál)
1977 Lou Grant (TV seriál)
1964 Another World (TV seriál)
1952 U nás ve Springfieldu (TV seriál)

Dokumentární

1997 Živoucí ráje (TV seriál) - vyp.

TV pořady

2012 Home & Family (TV pořad)
1988 The 40th Annual Primetime Emmy Awards (TV pořad)
1987 The 39th Annual Primetime Emmy Awards (TV pořad)
1986 The New Hollywood Squares (TV pořad)
The 38th Annual Primetime Emmy Awards (TV pořad)
1985 The 37th Annual Primetime Emmy Awards (TV pořad)
1983 The 35th Annual Primetime Emmy Awards (TV pořad)
1962 The Tonight Show Starring Johnny Carson (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace